Normálisnak tekinthető hogy főleg a férfitársadalom egy rétegének legfeljebb csak prostitualtak útján van lehetősége szexelni, párkapcsolatra pedig semmilyen lehetősége nincsen?
Úgy érzem hogy elég beteg világban, egy durván aberrált társadalomban kell élni, ahol elég ha férfiként nem tudsz kiemelkedni a többiek közül a nők szemében, és máris örök magányra vagy ítélve az életben.
Ez a normális? Hogy huszas éveiben járó egészséges férfiak tömegeinek fizetnie kell ha szexet akar, aztán azt csinál magával amit akar?
Bármikor végignézem magamat hogy mi az amit rosszul csináltam képtelen vagyok ilyet felfedezni felnőttkoromból, mivel akkor már semmilyen megfelelő lehetőségem sem adódott a pártalálásra.
Ezért úgy érzem hogy sosem volt lehetőségem sem egy boldog életre, ahol szeretve van az ember. És azt kell lássam mindenhol hogy az ilyen helyzetet egy teljesen normális állapotnak találják, ahol a megoldást ezen emberek megbélyegzésében és kitaszításában látják.
Nem állítom hogy én magam normális lennék, pusztán a helyzetemből kifolyólag, ugyanis tudom hogy ez nem normális, és nem vezet sehová sem.
De kérdem én: Ez a beteg világ amelyben ilyenek mennek normális?
Elvárhat az ilyen emberektől a társadalom akármit is?
Miért érdekeljen ilyen embereket a pénz, a szociális kérdések, a politika, a munka, akármi miért is érdekelné őket amikor boldogak már nem lehetnek ebben az elcseszett világban?

"Mit is szeretnél kérdező?"
Beérném avval is ha beismernétek a problémát.
De azt is teljesen hiába várom tőletek, tudom jól.
Szóval nem igazán számítok semmire tőletek ami választ is ad a kérdésre, de legalább jól beolvashattok nekem
"Mert ha lesz "barátnőd" akkor azt hiszed ingyen lesz a szex? Jó vicc... xD"
Hát ha te neki fizetni szoktál egy dugásért az tényleg jó vicc

"szerintem ezt senki nem tagadja. Akkor meg?"
Itt is elég sokan tagadják ezt a problémát, elég végigolvasni a válaszokat, többségük meg sem akarja érteni a problémát
Inkább stigmatizálja azokat akik benne vannak, csak és kizárólag velük van a gond, a társadalom bezzeg tökéletes
Undorító ez a mentalitás

"Beérném avval is ha beismernétek a problémát."
Kérdező!
Ha ennyien ugyanazt írják, akkor lehet, hogy te ülsz fordítva a lovon és neked kéne beismerned valamit legalább magadnak.
"Hát ha te neki fizetni szoktál egy dugásért az tényleg jó vicc"
Azért nem csak arról szól, hogy a lány örömet szerez neked, azt viszonozni is szokás.
"azt viszont igen, hogy a társkeresés most van a valaha volt legjobb helyzetben (a nyugati féltekén)"
Pont erről beszélek!
Minden szép és jó, miközben pont hogy rohadtul nem az!
Ennél elcseszettebb már nem is lehet a nyugati világ ezen a téren
De neked jó, ezért minden tökéletes
"Ha ennyien ugyanazt írják, akkor lehet, hogy te ülsz fordítva a lovon és neked kéne beismerned valamit legalább magadnak."
Persze, mert ti kényelmes helyzetből alázzátok az embert, puszta szórakozásból (én pedig puszta szórakozásból hagyom ezt)
Fordítva ülök én is és sokan mások is azon az istenverte gebén, és a röhögésen kívűl másra nem futja tőletek. Aztán csodálkoztok hogy a gebém megölésén dolgozom, és nem a megforduláson. Miközben esélyem sincs megfordulni. Erről így csak leszállni érdemes

Szerintem egy torz, nem valós világképed van.
Könnyebb a tásadalmat és egyébb kontrolodon kívül lévő entitást okolni, mint önmagadat ha valami nem megy. Hiszen erről te nem tehetsz.
Vannak olyan dolgok, amik tényleg nem igazságosak, de te csak annyit tehetsz hogy minden tőled telhetőt megteszel, hogy ezt kompenzáld. Bármikor hátulról indulsz ha mindne energiádat beleteszed az átlagot könnyen túl tudod szárnyalni. Hiszen az nem olyan magas szint...
Azt meg nem lehet mondani, hogy az "átlag embernek esélytelen párkapcsolatot találnia", szóval így látatlanul is azt tudom mondani, hogy 100% hogy elég energia befektetéssel el tudod érni a céljaid ismerkedés terén.
Az egy más kérdés, hogy hajlandó vagy-e felismerni a hibáidat és keményen dolgozni rajtuk.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!