Normálisnak tekinthető hogy főleg a férfitársadalom egy rétegének legfeljebb csak prostitualtak útján van lehetősége szexelni, párkapcsolatra pedig semmilyen lehetősége nincsen?
Úgy érzem hogy elég beteg világban, egy durván aberrált társadalomban kell élni, ahol elég ha férfiként nem tudsz kiemelkedni a többiek közül a nők szemében, és máris örök magányra vagy ítélve az életben.
Ez a normális? Hogy huszas éveiben járó egészséges férfiak tömegeinek fizetnie kell ha szexet akar, aztán azt csinál magával amit akar?
Bármikor végignézem magamat hogy mi az amit rosszul csináltam képtelen vagyok ilyet felfedezni felnőttkoromból, mivel akkor már semmilyen megfelelő lehetőségem sem adódott a pártalálásra.
Ezért úgy érzem hogy sosem volt lehetőségem sem egy boldog életre, ahol szeretve van az ember. És azt kell lássam mindenhol hogy az ilyen helyzetet egy teljesen normális állapotnak találják, ahol a megoldást ezen emberek megbélyegzésében és kitaszításában látják.
Nem állítom hogy én magam normális lennék, pusztán a helyzetemből kifolyólag, ugyanis tudom hogy ez nem normális, és nem vezet sehová sem.
De kérdem én: Ez a beteg világ amelyben ilyenek mennek normális?
Elvárhat az ilyen emberektől a társadalom akármit is?
Miért érdekeljen ilyen embereket a pénz, a szociális kérdések, a politika, a munka, akármi miért is érdekelné őket amikor boldogak már nem lehetnek ebben az elcseszett világban?
De, a szexualitás létszükséglet, ahogy szociális életet élni is az, 69es vagyok. Amit írtam attól még igaz mert lepontoztatok ☺️
A tinder meg minden szar alkalmazás miatt van sok szűz. Mert kb egy átlagos lány is a top 20%ra hajt. A lényeg, hogy ne add le az igényed, párkapcsolatnál ez nem feltétlen a külsőre érthető, inkább legyen valakid aki jófej, vicces...
"Ne hagyd hogy egy alantas ösztön állattá aljasítson! A sexualitás nem létszükséglet, remek hobbik közül választhatsz amik tartalmas időtöltést biztosítanak. Ne engedj a kényszerítésnek, küzdj ellene, vagy vezesd le maszturbálással, te ember vagy nem állat."
Ez így ahogy van nagyon tetszett, jót nevettem rajta!
Akkor holnap lehet elmegyek és kiélem "állatias ösztöneimet", mert ugyanolyan állat vagyok mint bármelyik ember. Csak én az a példány akinek fizetnie kell érte, míg a férfiak egy jórészének nem kell. A szexualitás nekem (és minden egészséges férfinak) életszükséglet, ha nem aszexuális az ember, akkor ezt bármely férfi megmondhatja. A teljes értékű élet feltétele. De nem csak erről szól ez a kérdés, ez csak az egyik fele
Nem minden egészséges férfinak, hanem minden egészséges embernek!
Mindig a férfiakra hegyezik ki ezt az egészet, pedig a nők sokszor még jobban meg vannak zakkanva, ha sokáig nem szexelnek.
Csak nekik sokkal könnyebb összehozni. De hidd el, láttam már kiéhezett nőket! Olyanok olyankor, mint a bújós macska! Már amikor éppen nem hisztisek. De azon kívül folyamatosan bújnak, dörgölőznek a számukra kívánatos példányok felé. :)
"De azon kívül folyamatosan bújnak, dörgölőznek a számukra kívánatos példányok felé. :)"
Na ilyet még sajnos nem láttam
Én sem azt mondtam, hogy velem csinálták, csak hogy láttam, milyenek olyankor. :)
Meg persze egymás közt ki is mondják ezt, csak a férfiak előtt játszák meg a szentet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!