Normálisnak tekinthető hogy főleg a férfitársadalom egy rétegének legfeljebb csak prostitualtak útján van lehetősége szexelni, párkapcsolatra pedig semmilyen lehetősége nincsen?
Úgy érzem hogy elég beteg világban, egy durván aberrált társadalomban kell élni, ahol elég ha férfiként nem tudsz kiemelkedni a többiek közül a nők szemében, és máris örök magányra vagy ítélve az életben.
Ez a normális? Hogy huszas éveiben járó egészséges férfiak tömegeinek fizetnie kell ha szexet akar, aztán azt csinál magával amit akar?
Bármikor végignézem magamat hogy mi az amit rosszul csináltam képtelen vagyok ilyet felfedezni felnőttkoromból, mivel akkor már semmilyen megfelelő lehetőségem sem adódott a pártalálásra.
Ezért úgy érzem hogy sosem volt lehetőségem sem egy boldog életre, ahol szeretve van az ember. És azt kell lássam mindenhol hogy az ilyen helyzetet egy teljesen normális állapotnak találják, ahol a megoldást ezen emberek megbélyegzésében és kitaszításában látják.
Nem állítom hogy én magam normális lennék, pusztán a helyzetemből kifolyólag, ugyanis tudom hogy ez nem normális, és nem vezet sehová sem.
De kérdem én: Ez a beteg világ amelyben ilyenek mennek normális?
Elvárhat az ilyen emberektől a társadalom akármit is?
Miért érdekeljen ilyen embereket a pénz, a szociális kérdések, a politika, a munka, akármi miért is érdekelné őket amikor boldogak már nem lehetnek ebben az elcseszett világban?
38#
Erről már kifejtettem a véleményemet
40#
Nekem és másoknak viszont esélytelen
Ha ennyire nincs ránk szüksége a társadalomnak, akkor miért nem gondoskodik legalább a humánus megsemmisítésünkről. Az is sokkal emberségesebb volna, mint ilyen nyomorult állapotban tengődni hagyni. Gusztustalan ez a szenvedtetős társadalmi hozzáállás!

Többek között ezért is örülök, hogy ebbe a korba születtem (bár vannak hátrányai). Sokkal több lehetőségem volt/van/lesz a párkeresésre, mint korábban bármelyik felmenőmnek. Akárcsak ötven évvel ezelőtt lehetetlen lett volna, hogy megismerjen a páromat, hiszen vajmi kevés lett volna az esélyem akkoriban, hogy magas szintű angol tudással az Egyesült Királyságba költözzek, ahol végül megismerhettem. Ennél könnyebb sose volt.
26/N
Köszönjük 43#-nak a tájékoztatást hogy neki bizony könnyű
Jó neked, de a problémán ami az enyém és sok más emberé nem javít egy fikarcnyit sem

Ne haragudj, de és? Számtalan embernek van számtalan (ennél sokkal súlyosabb) problémája, mégis a többség (az általam ismert, legalábbis) nem panaszkodik, hanem aktívan tesz érte, hogy megoldja.
Az, hogy egyedülálló vagy, magánprobléma. A te felelősséged, és egyedül te tudsz ellene tenni. Nem egészen értem, hogy mégis mit vársz.
26/N
45#
Hát mondjuk azt várom hogy ne reklámozd itt a jó dolgodat úgy hogy közben más meg legszívesebben megdöglene nyomorában!
Sokat segítene ha legalább ennyi empatia (tudom az számodra ismeretlen) szorulna beléd

47#
Ezen is jót röhögtem köszi

Annyit írtam le, hogy szerintem miért jó a mai világban ismerkedni, ellentétben azzal, hogy szerinted rossz. A személyes tapasztalat bemutatása is egy érvelési technika, ebben semmi reklámozás nem volt. Nem utazgatós képeket mutogattam, vagy fejtettem ki hosszasan egy közös ünneplést vagy programot.
26/N

Nekem is nehéz az ismerkedés, félénk vagyok, szorongásos problémáim vannak, amik több év terápia után is még mindig megnehezítik az életem. Élőben soha nem tudnék összeismerkedni valakivel. De hála az internet adta lehetőségeknek chaten, emailben, stb. (a mai világban még több felület van erre), nekem is sikerült kapcsolatokat kialakítanom. Így szereztem barátokat, párkapcsolatot... Megismerkedtünk az inerneten, aztán x idő múlva jöhetett a személyes találkozó. Nemtudom, mi lenne velem egy olyan világbn, ahol nincs erre lehetőség. Lehet, hogy így rinyálnék, mint a kérdező, csak egy csapat kóbormacskának. De szerencsére ez nem egy ilyen kor. Tényleg számtalan lehetőség van ismerkedni.
30/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!