Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Normálisnak tekinthető hogy...

Normálisnak tekinthető hogy főleg a férfitársadalom egy rétegének legfeljebb csak prostitualtak útján van lehetősége szexelni, párkapcsolatra pedig semmilyen lehetősége nincsen?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy elég beteg világban, egy durván aberrált társadalomban kell élni, ahol elég ha férfiként nem tudsz kiemelkedni a többiek közül a nők szemében, és máris örök magányra vagy ítélve az életben.

Ez a normális? Hogy huszas éveiben járó egészséges férfiak tömegeinek fizetnie kell ha szexet akar, aztán azt csinál magával amit akar?

Bármikor végignézem magamat hogy mi az amit rosszul csináltam képtelen vagyok ilyet felfedezni felnőttkoromból, mivel akkor már semmilyen megfelelő lehetőségem sem adódott a pártalálásra.

Ezért úgy érzem hogy sosem volt lehetőségem sem egy boldog életre, ahol szeretve van az ember. És azt kell lássam mindenhol hogy az ilyen helyzetet egy teljesen normális állapotnak találják, ahol a megoldást ezen emberek megbélyegzésében és kitaszításában látják.

Nem állítom hogy én magam normális lennék, pusztán a helyzetemből kifolyólag, ugyanis tudom hogy ez nem normális, és nem vezet sehová sem.

De kérdem én: Ez a beteg világ amelyben ilyenek mennek normális?

Elvárhat az ilyen emberektől a társadalom akármit is?

Miért érdekeljen ilyen embereket a pénz, a szociális kérdések, a politika, a munka, akármi miért is érdekelné őket amikor boldogak már nem lehetnek ebben az elcseszett világban?

2021. nov. 21. 14:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/121 anonim ***** válasza:
78%
Azok a férfiak akik így jártak azoknak valami nem volt rendbe gyerekkorukban ami kihatott idáig. Nem is a nem vonzó férfiakról van szó, inkább az antiszociális magatartással rendelkezőkről, ez a meglátásom legalábbis. És igen, szomorú, megváltozni nehéz egyedül. Ha egy csajjal van egy kicsi gond mentálisan, biztos akad valaki aki elhiszi, hogy majd megváltoztatja. De egy nőnek mások az elvárásai. Lehetsz te akármilyen jóképű meg minden, max ha egy kancásabb csajnak kellessz valamire akkor még lehet esélyed.
2021. nov. 21. 14:41
 12/121 anonim ***** válasza:
86%

HA valaki semmit nem tud felmutatni amitől egy nő szemében vonzóvá válna párkapcsolatra, ÉS HA az illető tenni sem hajlandó ez ellen, akkor igen, teljesen normális.

De ugyanez elmondható a nőkről is.

2021. nov. 21. 14:42
 13/121 anonim ***** válasza:
100%

"HA valaki semmit nem tud felmutatni amitől egy nő szemében vonzóvá válna párkapcsolatra..."

Az inceleknél ott bukik el a dolog, hogy teljesen hibásan ítélik meg, mitől válnának vonzóvá egy nő szemében. És bárki mondd nekik bármit, ragaszkodnak ezekhez a hibás elképzelésekhez. Ami valószínűleg onnan ered, hogy amilyen nőket ők kinéznek maguknak, azok számára tényleg úgy lehetnének vonzóak. A többi nő meg nem érdekli őket.

2021. nov. 21. 14:46
 14/121 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen normális, ugyanis sem a szex, sem a kapcsolat nem alapvető emberi jog. Ha magától egy nő se szeretne lefeküdni veled, így jártál, talán érdemes elgondolkozni, hogy miért.
2021. nov. 21. 14:50
 15/121 anonim ***** válasza:
100%

Én mint testi fogyatékkal rendelkező 17 éves gyerek,mondhatom hogy én tudtam interneten is csajokkal LEGALÁBB chatelni,plusz néhányal baráti kapcsolatott szerezni,plusz valóságban is beszélgetni..

melléklegetsen,még beszédfogyi is vagyok,szóval ennyi erről,ha nem tudsz szociálozni,akkor neked kampec...

És elmondhatom hogy eléggé utálatos vagyok ha rossz kedvem van...

2021. nov. 21. 14:52
 16/121 anonim ***** válasza:
100%

#15 Így van! Én is járok olyan közösségbe, ahol több testi és/vagy kisebb szellemi fogyatékkal élő srácok vannak, ráadásul többségük emiatt félénk, visszahúzódó, és sajnos munkát is sokszor nehezen találnak, vagy csak a rokkantnyugdíjat kapját. Mindegyiküknek van barátnője. Nem instamodellek, meg egyikük sem a Belle Delphine, de csinosak, szépek, ápoltak, kedvesek, hűségesek.

Ha valaki elmerül az önsajálatban és ismerkedés helyett onlyfansos csajokra veri, az kizárólag önmagának köszönheti a sorsát.

2021. nov. 21. 15:06
 17/121 anonim ***** válasza:
88%

Személy szerint egy olyan férfit sem ismerek, akinek fizetős szolgáltatást kellene igénybe vennie, de hát ki milyen körben mozog...

Csak azért nem fog senki semmit akarni tőled, mert te vagy XY.

Ha csak arra kell nő, olyan is megoldható. Alkalmi kapcsolat, barátság extrákkal, vannak lehetőségek.

De azt ne várd, hogy csak úgy bármi az öledbe esik erőfeszítés nélkül.

Azt vettem észre, hogy a legtöbben akik itt sírnak, hogy nem találnak pnát, nem is tesznek érte semmit. Nehéz elképzelni, hogy nem adódott lehetőséged párt találni. Mai világban ott a közösségi média, online társkeresők, de ha meglátsz egy szimpatikus lányt, oda is mehetsz hozzá, nem fog megharapni.

2021. nov. 21. 15:15
 18/121 anonim ***** válasza:
0%

16

De amúgy ennyi logfika,nem kell nekem egy insta model,de ami van oszt cső,akkor mi van?

Én sajnos egészséges iskolában jártam,és meg kaptam az sok szart,de mégis nem úgy állok hozzá "brühühü,egy nyomorult vagyok,sajnálatok meg"

Ezt se lehet megérteni,ha szex kell,akkor az van ami "megeszel",oszt nem kell nagy dobra verni...

(Bocsánat az erős beszédért,de szerintem nagyon gáz hogy valaki azért tettese magát mert nincsen kommunikációja,de mondjuk én könnyen mondom mert mivel már egyik másik tanárt megmondta hogy szöveg alapján nagyon jó vagyok xD)

2021. nov. 21. 15:15
 19/121 anonim ***** válasza:
0%
logika*sorry
2021. nov. 21. 15:16
 20/121 A kérdező kommentje:

"Egyetlen férfi ismerősöm sincs akinek fizetnie kellene a szexért…"

Nekem azért van pár

"Azoknak a férfiaknak nincs lehetőségük, akik photoshoppolt, agyonműtött instamodellekre meg animefigurákra csorgatják a nyálukat"

Tipikus csajszöveg, de attól hogy van pár ilyen alak is (akik egy részének nincs nőgondja sem) még ez nem lesz igaz az általad említett incelekre

"Oké, akkor várjuk, mi a megoldás. Ha egy nőt sem érdekelsz, akkor valakit kötelezzenek rá, hogy ennek ellenére legyen veled mégis párkapcsolatban?"

Ezt sem én írtam

Egyszer nem hallottam még azt mondani hogy a szex pl. az jár, alapvető emberi jog. Ezt nem is állítom én sem.

Viszont normálisnak tekinteni hogy valakiknek soha nem sikerül az életben egy nő sem, az sem normalis. Mert a szex ha nem is jog, de igenis a valódi élet része, nélküle nem lehet teljes életet élni, az egyszerűen nem élet. Megoldást én sem látok, de nem is keresik ez a fő gond!

"És szerinted ez régen nem így volt?"

Régen sem volt jó, de legalább a társas kapcsolatot egy alapként kezelték, melynek legfőbb feltétele az anyagi háttér megléte volt. És így nem engedték elkallódni az embert

Mostmeg meg is dögölhetsz egyedül, akár pénzesen is

"de ez vonatkozik ugyanúgy a női nemre is, tehát őket is érinti az a probléma ami leírtál."

Ezt én is említettem, vonatkozik rájuk is. Viszont a férfiakat súlyosabban érinti sokkal, mert ilyen a társadalom. Fiatalkori férfitöbblet, önként szingli nők és korban föléjük választó nők sokasága, amik azt eredményezik hogy a fiatal férfiak egy részének nem marad érdemi esélye kitörni ebből a reménytelen helyzetből.

2021. nov. 21. 15:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!