Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szoktatok lenni magányosak?...

Szoktatok lenni magányosak? Nincs párom, az a helyzet hogy barátaim se és elég magányos vagyok. Évek óta keresek párt, abból is elegem lett, arra gondoltam inkább nem keresek senkit, sokat csalódtam, elegem lett az egészből. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
tegnap 20:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Kedvem sincs már hozzá a sok gáz pasi miatt. Elkezdtem kitörölni a regisztrációt 1,2 társkeresőn ahol fent voltam. Van 2gyerekem, felváltva neveljük őket az apjukkal. Mit tanácsoltok?
tegnap 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi volt a gáz a pasikkal?
tegnap 21:05
 3/9 A kérdező kommentje:
2es: pl mással ismerkedtek mikor együtt voltunk, volt aki pl betegesen féltékeny volt, volt aki pénzt kért stb.. Majdnem ,kb mindegyik netes társkeresőről.
tegnap 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ezek tényleg elég gáz dolgok, de azért ne add fel. Én is szoktam magányos lenni, de már megszoktam az egyedüllétet
tegnap 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Koncentrálj inkább a gyerekeidre

Nem lenne jó, ha a gyerekeid megtudnák, hogy ilyen anyjuk van

tegnap 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha egyedül nem vagy boldog, társsal sem leszel.

Én egyedül is boldog vagyok, nagyon nehezen nyitnék már nő felé.

Élvezd az élet örömeit, szeresd a gyerekeid, aztán majd alakul 🙂

F33

tegnap 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
2 gyerekkel értelmes pasi nemfog a nyakába venni.
tegnap 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Attól függ szerintem, hogy milyen férfiakat keresel.

Ha olyat akinek nincs gyereke még akkor nagyon jól kell kinézned.

Ha pedig már van akkor attól függ, hogy szeretne-e még mert ha igen de te nem akkor az sem fog működni.

Hány éves vagy ?

tegnap 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Szoktatok lenni magányosak?

Nem

Mit tanácsoltok?

Biztosan nem ezerdszerre is kérdésnek álcázott sirámot ideírni. Ismerkedj a valóságban, de nem könnyű egyedülálló anyaként, ha az ex még képben is van folyamatosan. Nem vagy piacképes, ez ilyen. Kell találnod valamit, ami miatt érdekes leszel a férfiaknak és legalább részben kompenzálja a családi hátteret

tegnap 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!