Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szoktatok lenni magányosak?...

Szoktatok lenni magányosak? Nincs párom, az a helyzet hogy barátaim se és elég magányos vagyok. Évek óta keresek párt, abból is elegem lett, arra gondoltam inkább nem keresek senkit, sokat csalódtam, elegem lett az egészből. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
nov. 16. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"2 gyerekkel értelmes pasi nemfog a nyakába venni."

Pedig ez volt a legértelmesebb válasz, mégis lepontoztátok szegényt

nov. 18. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem baj ha lepontoztak, én csak az igazat írtam meg. :) Ha nekik nem tetszik, álomvilágban élnek, mert egy egyedülálló nő két gyerekkel, olyan mint a piacon az olcsó zokni. :)
nov. 18. 12:33
 13/16 A kérdező kommentje:
11,12es: azért ez túlzás. Nem minden férfi egyforma. Csak nehéz normálisat találni.
nov. 18. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#13: Azért az is túlzás, hogy 2 gyerekkel ugyanakkora esélyed van.
nov. 18. 12:40
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

Én 35 vagyok de biztosan nem kellene olyan nő akinek van 2 gyereke és az apa is rendszeresen a képben lenne.

Egyszerűen túl sok probléma egy csomagban.

Nem vagyok bunkó, a saját véleményemet írtam csak le.

nov. 18. 12:53
 16/16 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos megerősítem a 15.-ös véleményét. Én is kortárs vagyok, 36 éves egyedülálló férfi...és én se szívesen jönnék össze ilyen nővel. Nem személyes okból látod, csak ez így nagyon egy instabil dolog lenne.
nov. 18. 14:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!