Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Érthető hogy ilyen esetben...

Érthető hogy ilyen esetben nem akarok sokáig élni?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok és nem nagyon volt még barátnőm, egyszerűen azok a nők akik vonzanak nem akarnak, igen sportos vagyok de azt mondják hogy nagyon csúnya vagyok és nagyon alacsony is (151 cm), amiről szerintem nem tehetek, valamit nagyon-nagyon nőies, ez is szerintem inkább hormonok és genetika illetve szocializáció amint szintén nagyon nehéz változtatni, így nagy valószínűséggel nem lesz olyan barátnőm akihez igazán tudnèk vonzódni, annak meg semmi értelme hogy egy olyan nővel összejöjjek akihez nem tudok vonzódni, jelenleg a magányomat főleg szüleim töltik ki, sokat náluk vagyok nagyon sokat beszélgetek velük napi szinten telefonálnunk de mivel 40 éves vagyok ők meg 70 felettek, így nem hiszem hogy olyan sokáig még együttlehetünk ès ha ők meghalnak akkor a teljes magány marad így lehet jobb nem élni már utána
ma 08:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%

Mi lenne, ha önsajnáltatás helyett, valami célt találnál magadnak?

Még a kisnövésű emberek is találnak párt maguknak. Vannak igen alacsony nők. Egy 140 centissel simán össze tudsz jönni.

ma 08:55
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Nekem van egy ekkora ismerősöm házas férfi és gyerekük is van.

És elég karakán határozott jellem.

Szóval fel a fejjel.

És szerintem nem az az egy nő volt az életében

ma 08:59
 3/18 anonim ***** válasza:
17%
Hát kérdező, ha ronda vagy, de jó nőt akarsz, akkor kompenzálnod kell valamivel, pl. legyen sok pénzed, amit rá költesz. Máskülönben várhatod a halált és reménykedhetsz, hogy következő életedben Henry Cavill testbe születsz🤣
ma 09:07
 4/18 A kérdező kommentje:
3. Nagyon őszinte szeretet teljes minőségi kapcsolat lehet az ha a pénzem miatt van velem valaki....
ma 09:11
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon őszinte szeretet teljes minőségi kapcsolat lehet az ha csak a csaj külseje érdekel téged…
ma 09:21
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon sok kapcsolat szerintem nem az őszintesègen alapul.

Annyi példát láthatsz ha szètnèzel magad körül.

Az se lesz őszinte kapcsolat ha neked nincs pénzed és azért áll veled össze mert másnak nem kellett..

Vagy az se őszinte kapcsolat ha 2 gazdag fél azért áll össze mert így a vagyonuk be van biztosítva.

Az se őszinte ha az egyiknek van a másiknak nincs....

Persze kivételek mindig vannak azok erősítik a szabályt

ma 09:24
 7/18 A kérdező kommentje:
5. Nagyon nem de nyilván fontos hogy vonzódj hozzá...
ma 09:26
 8/18 anonim ***** válasza:
30%
#7 a nőknek is fontos ez. Ha a vonzalmat nem tudod megadni, akkor valami mást kell. Különben egyedül maradsz, amint látod.
ma 09:28
 9/18 A kérdező kommentje:
6. Na igen ez a másik hogy az őszinte kapcsolatok manapság nincsenek, tehát még egy ok hogy ne éljen az ember sokáig, szüleimnel van/volt a legőszintébb kapcsolat
ma 09:28
 10/18 A kérdező kommentje:
8. Teljesen jól látod a nőknek is fontos a vonzódás ezért mondom hogy lehet jobb ha nem élnek hosszú ideig így ezen a földen mert nem jó egyedül maradni és ezért kérdezem hogy ez érthető-e így
ma 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!