Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Érthető hogy ilyen esetben...

Érthető hogy ilyen esetben nem akarok sokáig élni?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok és nem nagyon volt még barátnőm, egyszerűen azok a nők akik vonzanak nem akarnak, igen sportos vagyok de azt mondják hogy nagyon csúnya vagyok és nagyon alacsony is (151 cm), amiről szerintem nem tehetek, valamit nagyon-nagyon nőies, ez is szerintem inkább hormonok és genetika illetve szocializáció amint szintén nagyon nehéz változtatni, így nagy valószínűséggel nem lesz olyan barátnőm akihez igazán tudnèk vonzódni, annak meg semmi értelme hogy egy olyan nővel összejöjjek akihez nem tudok vonzódni, jelenleg a magányomat főleg szüleim töltik ki, sokat náluk vagyok nagyon sokat beszélgetek velük napi szinten telefonálnunk de mivel 40 éves vagyok ők meg 70 felettek, így nem hiszem hogy olyan sokáig még együttlehetünk ès ha ők meghalnak akkor a teljes magány marad így lehet jobb nem élni már utána
tegnap 08:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Az általad vonzónak ítélt nők sem fognak összejönni valakivel, akihez nem tudnak vonzódni, ezt el kellene tudni fogadni. A hozzáállásod azt tükrözi hogy másoktól várod a boldogságot. Hidd el ha melletted lenne egy jó nő, akkor is folyamat depiznél a külsőd miatt mert önmagadat kéne rendbe tenni előbb. Senki nem fog férfiként tekinteni rád, amíg nem kezdesz magaddal valamit, max aki ugyanennyire elkeseredett. Ha kicsit összeszeded magad, akkor pedig könnyebben bevonzod azt a nőt akivel kölcsönös a szimpátia. Ha pedig nem vagy képes erre, akkor az igényeidet kell újragondolni.
tegnap 09:33
 12/18 anonim ***** válasza:

Érthető, persze. Én vonzó emberként sem akarok sokáig élni. 60 évnél többet csak akkor, ha megmaradok egészségesnek és aktívnak.

Amúgy miért nem prostizol?

tegnap 09:34
 13/18 A kérdező kommentje:

12. Amúgy miért nem prostizol?

Mert abszolút nem a szex hiányzik teljesen megvagyok szex nélkül és boldog tudok lenni szex nélkül is

lehet egy kicsit aszexuális vagyok, nem tudom ,ami hiányzik az az hogy társam legyen itt legyen velem tudjak vele beszélgetni, vannak barátaim de ők a párjaikkal vannak, nekem az is elég lenne ha lenne egy ilyen barátom...

tegnap 09:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Aszexuális vagy, de csak szexi nő felel meg?

Kicsit sem ellentmondásos😂

tegnap 09:41
 15/18 A kérdező kommentje:
14. Nem vagyok azért aszexuális mert azért kívánom a szexet vonzó nővel csak ritkán és megvagyok szex nélkül is
tegnap 10:00
 16/18 anonim válasza:

Nézesd meg a hormonszinted.

Ha alacsony a tesztoszteron, érdemes lehet kiegészítést használni, mert az arcod is férfiasabbá teszi. Ha még rá gyúrsz kicsit, mégmaszkulinabb kinézeted lehet.

Próbálkozz alacsonyabb nőknél, szerintem előbb-utóbb célba érsz.

Sok sikert!

tegnap 10:01
 17/18 anonim ***** válasza:

"az őszinte kapcsolatok manapság nincsenek"

Kérdező, nemcsak, hogy sajnáltatod magad, de még tévképzeteid is vannak és ilyen ostoba fájdalomcsillapítókat mantrázol magadnak, ahelyett, hogy befejeznéd az önsajnáltatást.

Vannak őszinte kapcsolatok manapság is. Az, hogy neked eddig semmilyenben nem volt részed, az nem a mi hibánk. De emiatt ne állítsd valótlanságokat.

Párommal 12 éve vagyunk együtt, nálunk alap az őszinteség.

Hány 140-145 centis nőnél próbálkoztál eddig?

Ezért is írtam, hogy találj célt magadnak. Nemcsak a párkapcsolat létezik az életben. De az önsajnáltatással nem fog megoldódni a problémád.

tegnap 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a törpe társkeresőket.
tegnap 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!