Érthető ha nem akarok többé a barátja lenni, mert gusztustalannak tart?
Háttértörténet röviden: online barátság, pár hónapja találkoztunk élőben aztán jött a covid, és most terveztük a következő találkozót. Mikor élőben találkoztunk még elég vékony voltam mert étkezési problémáim voltak, azóta viszont összeszedtem 10 kg felesleget (aminek a leadásán folyamatosan dolgozom).
A lényeg: talált egy játékkarakternek beöltözött lányt, aki képről szinte ugyanolyan testalkatú mint én. Üzenetben elkezdte naggggyon durván ócsárolni hogy milyen gusztustalanul dagadt, bottal se érne hozzá, ez alatt beszakad a Föld, stb stb. Persze én rögtön azt reagáltam hogy nekem is ilyen alkatom van helo, mire ő elkezdett erősködni, hogy de ez nem igaz én vékony vagyok. Annyit se mondott hogy bocs. Tudom hogy csak barátok vagyunk szóval nem kell hogy tetszek neki, de akkor is iszonyatosan bánt, hogy ilyen szinten gusztustalannak tartja a testem.
Amúgy sem a barátod, csak egy netes ismeretlen, akivel életedben egyszer találkoztál.
Hagyd.
Érthető, de nem biztos, hogy téged is annak tart.
A covidos részt én sem értem???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!