Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi lehet bennem a hiba?

Mi lehet bennem a hiba?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egyszerűen szerethető. 26 éves múltam,se egy párkapcsolatot,se egy barátságot,sem egy jó ismerősi viszonyt nem tudok felmutatni ennyi év alatt.Az emberek bunkók velem,életemben nem kaptam senkitől még kedvességet sem,nemhogy szeretetet.Van egy cicám,talán ő az egyetlen,aki sírna utánam.Családom sincs már.Mi lehet ennek az oka? Milyenek általában azok az emberek,akik erre az örök magányra vannak ítélve? Mi bennem az ennyire taszító? Egyszerűen gyűlölöm magam emiatt. 26/N

tegnap 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerünk, így nem tudunk mondani semmit
tegnap 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem leírtad saját magadnak a választ

Introvertált vagy

tegnap 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
A külső rengeteget számít ilyen esetben. tudom ez a lehető legrosszabb felállás de minden első látáskor derül ki . hogy nézel ki?
tegnap 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonlo.

En ugy vagyok vele ahogy szétnézek magam korul hogy azert nem megy mert nem hozzám hasonlok.

Pl családos kollegák vagy 40-50 -es kollegák, vagy azok a tróger karbantartók stb, hiába beszélgetunk nevetunk vagy jo a hangulat ettol függetlenul soha nem fogunk barátkozni nem vagyunk lelkileg vagy akárhogyis de hasonlók vagy összetartozók.

Vagy en pl 45-50 kg vagyok hiaba ismerkedem xsajokkal csak mert pl a másik kövér már nem akar velem se eljárni sehiva se barátkozni.

A hasonlo kaliberu csajok meg inkabb irigyek féltékenyek vagy mondhatni rivalizálnak csak. Az az igazi barátság szerintem nők közt nincs is. Olyan is volt hogy "bnő" kezdett ki a pasimmal.

Ja aztán a pasik. Pár ev ezzel, pár azzal, köztük meg a többéves szingliség, de valojában egyik se lesz 10-20 éves kapcsolat netán házasság valahogy.

Én komolyan néha azt érzem hogy saját magam se találom senkiben eleve ezert se tudok barátkozni vagy ezert se kellemes az én társaságom másnak. Pl egy 40 es vagy családos kollegával tenyleg mit kezdjek az életben munkán kivul, meg eleve ők is velem mit? Soha el nem jönnének velem bulizni de én se velük gxerekzsúrokra. Stb

ma 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Folyt Ja es a bántásokat beszolásokat melohelyen ill mobbingot rendesen kapom en is akár még szomszedtol is. Nekem sincs senki aki szeretne.
ma 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!