Mi lehet bennem a hiba?
Szerintem leírtad saját magadnak a választ
Introvertált vagy
Én is hasonlo.
En ugy vagyok vele ahogy szétnézek magam korul hogy azert nem megy mert nem hozzám hasonlok.
Pl családos kollegák vagy 40-50 -es kollegák, vagy azok a tróger karbantartók stb, hiába beszélgetunk nevetunk vagy jo a hangulat ettol függetlenul soha nem fogunk barátkozni nem vagyunk lelkileg vagy akárhogyis de hasonlók vagy összetartozók.
Vagy en pl 45-50 kg vagyok hiaba ismerkedem xsajokkal csak mert pl a másik kövér már nem akar velem se eljárni sehiva se barátkozni.
A hasonlo kaliberu csajok meg inkabb irigyek féltékenyek vagy mondhatni rivalizálnak csak. Az az igazi barátság szerintem nők közt nincs is. Olyan is volt hogy "bnő" kezdett ki a pasimmal.
Ja aztán a pasik. Pár ev ezzel, pár azzal, köztük meg a többéves szingliség, de valojában egyik se lesz 10-20 éves kapcsolat netán házasság valahogy.
Én komolyan néha azt érzem hogy saját magam se találom senkiben eleve ezert se tudok barátkozni vagy ezert se kellemes az én társaságom másnak. Pl egy 40 es vagy családos kollegával tenyleg mit kezdjek az életben munkán kivul, meg eleve ők is velem mit? Soha el nem jönnének velem bulizni de én se velük gxerekzsúrokra. Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!