Hol a hiba szerintetek, bennem, vagy a munkahelyeimben?
10 év alatt ez a második munkahelyem, es mindkettő olyan, hogy egyedül vagyok egész nap, sokszor nem csinálok semmit, csak nyomkodom a telefont fél napokat... Ha lenne munkám, csinálnám, nem is hiányozna a telefon... Főnököm szerint ilyenkor is takaríthatnék, meg rakodhatnék, de úgy vagyok vele, hogy a tiszta műhelyt semmi kedvem felsöpörni, hogy tisztább legyen...
Bennem van a hiba vajon, es telefonfüggő vagyok, vagy olyan munkahelyet kéne csak keresnem, ahol mindig van munka is?
Asztalos vagyok... A műhely munka kész, de főnök üzleti uton van éppen, en meg itt aszalódok a műhelyben egyedül reggel 7 óta... És sajnos gyakran van ilyen.
Ellenkezőleg, jó melóink vannak, nagyon is jók, csak főnökár idős, és nem akar belehalni a stresszbe, így keveset vallalunk, az egzisztenciáját tudja fentartani, meg a béremet kifizetni. Nincsenek neki hosszútávú célok 60felett.
En meg mashol nem keresnék ennyit, de lelkileg legyilkol teljesen.
Az fel sem merül benned, hogy kezdj valamit magaddal?
Akár a főnök mellé állhatnál kicsit jobban és lehetne több munka, vagy maszekolj, vagy képezd magad vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!