Hol találhatnék egy ilyen embert?
Időközönként mérhetetlenül magányos leszek, hiába vannak barátaim.... Beszéltem már róla szakembernek is, aki szerint nagyon mélyen húzódó önbizalomhiány/trauma, amit próbálok elnyomni, teljesen ellentétesen cselekedni, de még nem dolgoztam fel a probléma okát. Most ezen dolgozunk...
Eléggé fura helyzet, azonban ilyenkor teljesen eltávolodok azoktól, akikhez fordulhatnék.
Most is ez van...
A kérdés/kérésem pedig az, hogy hol találhatnék egy olyan embert, akivel csak úgy beszélgethetnék, minden elvárás nélkül elmondhatnám a félelmeimet, aktuális problémákat, terveket, stb.
Szóval egy beszélgetés, amiben a másik fél is aktívan kiveszi a részét.
(Persze erre van a pszichológusom is, de vele már beszéltem ezekről... és haladunk, de attól szükségem van más ingerekre is)
22/F
Lelkisegélyre szerintem nincs szükségem.
Szimplán magányosnak érzem magam és a barátaimnak nem akarom megmutatni ezt az oldalamat.
Szextelefon? :D Hááát ha netalán egyszer arra szorulnék, akkor inkább rosszlányok.
Addig meg elég elmennem bulizni vagy olyan helyre, ahol vannak nők is. Az ismerkedéssel nincs problémám. :)
Azért köszi, megy a zöld! :D
#3-as nem ítélkezem. Meglepően sok egyetemista lány van fent az oldalon, olyanok is, akiket személyesen ismerek.
Mindenkinek megvan a saját története.. ez már csak ilyen.
#4-es köszi! :D Akkor írhatnál, ha nem gond! :D
Most én is nagyon egyedül érzem magam és hasonlóképp èrzek,mint te.
Ìrj ha van kedved!
26f
Szia!
Hasonló cipőben lévő lány vagyok, ugyanígy (kiskori) trauma miatti időszakos "hangulatingadozások", mellette magányosság érzése. Ha még aktuális a kérdés, írj privátot légyszíves, kíváncsi vagyok, ez másnál hogy megy...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!