Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Teljesen megfogok őrülni,...

Teljesen megfogok őrülni, olyannyira hogy literálisan BÁNTANI fogom a felső szomszédom. Mi az ISTENT csináljak?

Figyelt kérdés
Felső szomszéd gyárban 3 műszakban dolgozó, nagyothalló TESTÉPÍTŐ. Mivel össze-vissza él ezért van, hogy ESZTELEN időpontokban edz az edző szobájában, ami pont felettem található. Mivel ez egy 1970-es nagyon olcsó panel az ország egyik legrosszabb városában ezért olyan mint hangszigetelés nem létezik. Van hogy este 10-kor nekikezd és hajnali 3-ig edz. Székek, bútorok folyamatosan kaparják a padlóját és elviselhetetlen, már fizikailag fülbántó hangokat generál felettem. 2 percenként akkorát húz a bútorokon, hogy kiesik a fogtömésem. Évek óta ezt hallgatom és már-már deviáns képzeteim vannak, hogy bántani fogom ő (ami irreális mert 3-szor nagyobb ember nálam). Mivel nagyothalló ezért csöngethet neki az ember, nem érdekli. Direkt szóba sem áll senkivel. Közös képviselő is rühheli őt, de keze megkötve. Költözni nem tudok, nem tudok dolgozni jelenleg így pénzem sincs elmenekülni a mamahotelből jelenleg. Próbáltunk neki venni egy bútoralátétet de szerintem csak kidobta a kukába, nem használja. Rendőrség nem jön ki. Én komolyan mondom a börtönben nagyobb csend van, már olyan deviáns képzeteim vannak, hogy tényleg megölöm és leülöm azt a pár évet csendben ennyire kivagyok tőle. Vagy hogy elmegyek hajléktalannak mert a híd alatt csöndesebb az élet. Nem, füldugó és ipari hallásvédő kombináció nem használ, zenebömböltetés nem használ, áthallatszik mindenen is.

2023. aug. 9. 23:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 anonim ***** válasza:
71%
Jaaa! Így értem.
2023. aug. 15. 01:36
 42/134 anonim ***** válasza:
78%
Én a helyedben az ajtajára ragasztanám celluxszal. Hogy biztos kiszúrja.
2023. aug. 15. 01:36
 43/134 A kérdező kommentje:
Tudja hogy ott van, gondolom a kis kilátó lukon látott engem a papírral és hogy ijedtemben leraktam.
2023. aug. 15. 01:41
 44/134 anonim ***** válasza:
83%

Na, az anyuka sem százas.

Én az összes többi szomszédot sajnálom, aki ott lakik és esetleg csendben éldegél.

2023. aug. 15. 09:11
 45/134 anonim ***** válasza:
86%
Cseréljetek lakást
2023. aug. 15. 10:07
 46/134 anonim ***** válasza:
78%
az a pillanat ne jojjon elo amikor majd egy csaj megy fel hozza es ugy b*sznak hogy meg a parkoloban a kocsik is remegnek.
2023. aug. 15. 10:50
 47/134 anonim ***** válasza:
83%
Az jobb lenne legalabb nem lenne energiája eddzeni :D
2023. aug. 15. 11:46
 48/134 anonim ***** válasza:
86%

Az a csavo veletlen nem alkesz vagy drogos ha dobalja a butorait meg aggressziv?

Egyebkent gyarban dolgozni ahogy hallom egy kesz remalom. Leneznek, szinte lekopnek, fonok ugy dirigal mintha seggbepakolna, a "felsobbrenduek" sz*rnak neznek es rohognek a nyomorodon meg ilyenek, nem csoda ha valami baja van.

2023. aug. 15. 12:06
 49/134 A kérdező kommentje:

46: Elég sokszor előjön ez a pillanat sajnos. Anyám szobája felett szoktak úgy b*szni, hogy anyám nem bírja és felüvölt nekik, hogy "kurró kurró paraszt". Még néha én is hallom a WC-ből. Elég kellemetlen, mindig olyan ütemben nyögnek, hogy el sem hiszem.

48: Nem tudom. Csak simán rossz a hallása, de az tény, hogy nagyon agresszíven is vezet (egyszer majdnem elütött direkt) ami miatt gondoltam valami idegbetegségre.

2023. aug. 15. 13:01
 50/134 A kérdező kommentje:
FEJLEMÉNY! Jöttem haza a sparból bevásárlásból és pont szembetalálkoztam vele a lépcsőházban. KÖSZÖNT! El sem hittem amit látok. És teljesen normálisan. Beszélni nem tudtam vele mert láthatóan nagyon sietett. De végre meghallottam a hangját. Kiváncsi leszek mi lesz a további fejlemény.
2023. aug. 15. 13:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!