Mennyire vagy szégyenlős az ellenkező nemű szomszédod előtt? Lányok nyáron bikiniben? Férfiak meztelen felső test?
Elég szégyenlős vagyok szóval eszembe nem jutna levenni a felsőm egy szomszéd előtt sem. Bár olyan környéken lakom ahol inkább idősek élnek, lehet ez is az oka.
17f
Pucéron szoktam napozni a kertben.
A szomszéd mindig próbál kukkolni, de a tujákon keresztül elég nehéz belátni. Ilyenkor mindig bekenem naptejjel a cicimet. Hátha agyvérzést kap egyszer a vén szatír.
Nem bikinizek itthon. Tipikus falusi birka a szomszédom. Ha kimegyek a kertbe, akkor les. Csípőre tett kézzel megáll és nézi mit csinálok. Ha visszalesek akkor órákig kint állhatnánk, mert nem zavartatja magát. Szoktam neki a szemöldököm ráncolni, puszit is küldtem már de semmi..Les tovább.
Bikiniben elég zavaró lenne ez a bámulás.
Kertes házról beszélünk?
50F vagyok és nem vagyok szégyellős. Szomszédaim: egyik oldalról egy 96 éves néni, másik oldalról egy 60-70 év közötti házaspár.
Előttük mi értelme lenne szégyenlősködni?
A szomszédom az egyetlen nőgyógyász a faluban... Többször is làtta màr...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!