Melyik a jobb választás ha szégyenlős vagy?
Amikor kamasz voltam hasonló cipőbe jártam mint te. Sőt nem csak én hanem sok más korombeli. Emlékszem igyekeztünk olyan megoldást találni hogy egyedül legyünk a vizesblogba.
De kérdésedre válasz: legjobb az lenne meztelenül fürdenél. Más is lehet szégyelős. Ha pedig valaki szól enged el füled mellett. De azt se gondolom hogy fognak.
Ha fürdőnadrágot vrszel az a cikibb.
Mindenkinek ugyan olyan lóg a két lába között. Minek szégyenlősködni?
Lassan 30 leszek tehát nem a 60-as években voltunk gimisek
Elárulom neked min nem csináltunk ügyet ebből
Osztálykiránduláson és úszás után is mindenki meztelen zuhanyzott
Sőt mi tudoltunk tesi után is és ott gyorsan kellet szóval nem volt idő takargatni
Senkit nem érdekelt ugyan az van mindenki lába közt max néhány nagyfarkú kapott 1-2 dícséretet pl értem már miért van minden héten új csaj...
Az a legjobb választás, hogy nyár van!
Elmész egy nudista strandra és rájössz arra hogy a szégyenlősködésnek semmi értelme és a mentális gátjaid azért vannak hogy feloldjad őket!
A rendszerváltás idején a sportolók (fiúk-lányok) együtt zuhanyoztak vagy hegymászók együtt fürödtek a hegyi patakban edzés/sportolás után :)))
Persze akkoriban a csajok azért nem napoztak teljesen meztelenül mert a törvények azt azért már tiltották.
Maradj már ezzel a "ne fürgyé le" baromsággal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!