Ha bármilyen hobbit űzhetnél, mely (ek) et választanád?
Hát amit mindig meg akartam tanulni, de végül sose szántam el rá magam, az a gitározás és a gördeszkázás. Sajnálom, hogy tiniként nem voltam bevállalósabb és kitartóbb, ma meg már kissé macerás lenne belekezdeni felnőttként :/
25/F
Nem igazán van olyan vágyott hobbim, amiben akadályoztatva vagyok, illetve a könnyűbúvárkodás most az.
S persze a kiterjedt koponyagyűjtés is. Én ugyan nem akarok bálnakoponyákat, de poén lenne egy többszáz darabos válogatott valódi emberi koponyagyűjtemény, ami persze totálisan illegális, nem mintha egyetértenék ezzel. De nem fáj, hogy sose lesz nekem olyan, én elvagyok jó replikákkal is :) Ha lesz pénzem, rengeteg gyönyörű kőből faragott példányom is lesz, némelyik olcsó, mások egy vagyonba kerülnek (sok kilós ametisztből... az tetszene) :D
Leginkább rajzolni szeretnék, jól, de abban saját magam akadályoz leginkább.
Ha sokáig élek, megtanulok gitározni is, remélem. Bár a keyboardomat sem használom eléggé (zongora szakot végeztem zeneiskolában).
Ja, 42N.
S nem tudom, az mennyire hobby, de végülis az: túrázás. Azt csinálom, csak nem eleget és szeretnék futni is, csak arra nehéz rávennem magam.
Az elsőnek üzenem, hogy nemrég nyertem egy gördeszkát, és most tanulok rajta stabilan megállni. Sose késő.
34N ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!