Ha választanod kéne a szüleid és a kutyád között, te melyiket választanád?
Este betörnek hozzátok, és téged választás elé állítanak, hogy melyiket lőjék fejbe. Anyukádat/apukádat/testvéredet vagy a kutyádat? És azt nem lehet választani, hogy inkább te halj meg.
Egy rövid indoklást is, légyszi!
Ez milyen kérdés??
Nyilvánvalón a családom választanám mivel nem a kutyám,hozott világra,nem ő nevel,,vigyáz rám,r,etet,szeretett.
Meg különben is nincs kutyám..:D
"Este betörnek hozzátok, és ... "
Ha ez sikerülne is, tovább nem menne a történet, mert 3 nagytestű kutyám van. A betörők maguk alá tojva állnának vigyázban, amíg a szüleim hívják a rendőrséget.
4! Légyszíves ne beszélj velem így! Teljesen normális hangnemben kérdeztem, úgyhogy elvárom, hogy ne úgy beszélj velem, mint akit a seggedből rángattál ki! Ha annyira érdekel, akkor ezt a beszélgetést egy buszon hallottam. Mögöttem ültek, és erről vitatkoztak, most az érveiket nem sorolnám föl, ha nem baj. Az egyik különben a kutyáját, a másik a családját választotta. Ez nekem is épp elég meglepő volt, ezért gondoltam, hogy itt megkérdezem, hogy másnak erről mi a véleménye. De azért nyugodtan mondj el mindennek, úgy, hogy gőzöd nincs semmiről.
Egyébként a koromat sem találtad el, mert már inkább a 20 felé közelítek....
A többieknek köszönöm az értelmes választ.
Többek közt azért van két hatalmas kutya az udvarban, hogy megelőzzék a betörést. Szóval ha mégis beengedték a betörőket,akkor így jártak...
De ez egyébként sem gondolom, hogy kérdés, egy ép elméjű ember számára
#7: sajnos láttam már olyan "családot", ahol akármennyire is szülő, ilyen esetben tutira a kutyát választaná. Sokkal több ám acsaládon belüli brutális bántalmazás és erőszak, mint amiről sokan tudnak. Egyszer a gyerek majdnem meghalt, mert az apja nekiment, és verekedés közben lelőkte az emeleti lépcsőn. Persze, nem volt nehéz tisztára mosni magát, hogy a gyerek véletlenül esett el a lépcsőn. Vagy pl. a szomszéd faluban az apa halálraverte a 2 éves gyermekét. Szóval akármennyire is biológiailag tőle származik az utód, sajnos van olyan helyzet, amikor az ember szemrebbenés nélkül inkább a kutyát választaná.
Ezért tettem oda kitételnek, hogy ha nem szadista barmok a szülei.
De normális esetben egyértelmű, hogy inkább a kutya vesszen oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!