Mahiana Roszallo valóban indul a választásokon vagy ez csak valami vic? 😂
2022. jan. 17. 19:05
2/13 anonim válasza:
Remélem nem vicc,mert akkor van értelme elmenni szavazni. Én tuti rá szavazok.
3/13 anonim válasza:
Gondnokság alatt van, egyedül egy papírt nem írhat alá. Szerinted hogy indulna már? :D
4/13 anonim válasza:
A gondnokság ezt nem zárja ki, ha Laci beleegyezik, akkor akár indulhatna is.
5/13 anonim válasza:
Ja nyilván nincs sehol lefektetve hogy csak önálló cselekvőképes személy indulhat. Hagyjuk már. :D
6/13 anonim válasza:
Én nem bánnám, ha indulna. Az eddigi szociálisan érzéketlen, semmihez nem értő, tolvaj csürhénél ő sem lehet rosszabb. Sőt...
Valakire sajnos szavazni kell, igazán értelmes alternativa nincs. Orbán kártékony, a leszerepeltek nem kellenek vissza, az ellenzék töketlen.
Irénke lelkes és csupaszív teremtés, fahéjban nem lenne hiány az orszában és még vicces is. Legalább röhögve és nem hányingerrel néznék parlamenti közvetitést
8/13 anonim válasza:
Még ő maga sem szavazhat, mivel gondnokság alatt áll, nemhogy őt szavazzák meg. Szomorú, hogy ennyire megaláznak egy értelmi fogyatékos embert...
9/13 anonim válasza:
De ki találta ki, hogy fogyatékos? Szerintem teljesen átlagos, csak van egy "érdekes" stílusa. De eltudja látni magát, van magához való esze. A fogyaték szerintem nem itt kezdődik.
10/13 anonim válasza:
# Nézd meg Zshowtime videóját, ahol maga Irénke is bevallja, hogy Laci a gyámja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!