Lányok és srácok: Mi volt a legfájdalmasabb/leggázabb eset amikor szakítottak veletek, vagy éppenséggel ti szakítottatok mert a másik fél olyat csinált ami miatt nem maradt más választásotok?
Ugy volt, hogy összeköltözünk, terveink lettek közös ingatlan stb.
Aztàn az anyukàja rabeszèlte hogy ne menjen, a nök csak lehuzzàk, vagy inkabb en költözzem oda hozzàjuk.aztàn anyuja folyton velem "versengett", hogy ö jobban föz, meg jobban èrtene a gyerekünkhöz is ha lenne, etc.
Szoval en külön akartam élni.
Erre a pàrom kitalàlta, hogy ha nekem ez igy nem tetszik, keres olyat akkor, aki majd odaköltözik es anyukàval élhetnek, es az idö dràga, ne pocsèkoljuk egymásét. Abszolut erzeketlen volt. Es hideg kimért lett hirtelen.
Azota a facen a posztjai föleg olyanok az èdesanyja a minden, meg az elete értelme, meg hasonlo maszlagok.
És 30 éves ffi.
Engem full hidegzuhanyként ért amikor egy teljesen màs embert ismertem meg benne. Nagyon nehezen épültem fel. Hittem bennünk, hatalmas csalodás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!