Női öltözőben nem szégyenlősek a lányok, ha levetkőznek bugyira?
Amikor sulis voltam, akkor én eléggé az voltam, bár inkább amiatt, hogy akkor sem voltam egy modellalkat, és féltem, hogy beszólnak vagy elkezdenek piszkálni (pedig amúgy tök normális csajosztálytársaim voltak, nem értem, miért paráztam ennyire... amikor 1-2 beszólást kaptam, az mind fiúktól volt)... akkor azt csináltam, hogy vagy előbb bementem az öltözőbe, hogy mindenkinél előbb legyek kész, vagy már a tesicuccomra vettem fel a ruhámat otthon... óra után meg a klotyóban öltöztem vissza (zuhanyozni sem mertem, mert nem volt zárható a kabin... amúgy sztem senki sem zuhanyzott le, mert egyszerűen nem volt elég idő rá szünetben).
Most, felnőttként eljutottam arra a "szintre", hogy még mindig vannak gátlásaim a külsőm miatt vmennyire, de hogy az az ok, amiért ott vagyok az adott intézményben és így az öltözőben, fontosabb, mint az, hogy esetleg vmi hülye fintorogva néz rám vagy beszól. Hogy inkább leszek vki előtt ciki, de igenis fontosabb annál az, hogy elmenjek arra az edzésre pl.
Társaságtól függ.
Jobb helyeken nem ezzel foglalkoznak.
Szerintem az volt brutális, amikor a gimis osztályunk számára kötelezővé tették az úszást, és egymás előtt kellett meztelenre vetkőzni. Mivel soha nem úsztam ilyen körülmények között, csak a strandon, hidegzuhanyként ért, hogy nincsenek egyszemélyes fülkék, mint az üdülőhelyeken. 😳😂
Én nagyon szégyenlős voltam még a rendes öltözőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!