Felső szomszéd JELENLEG bútort tologat vagy hasonló hangokat ad ki, mit tehetnék?
Elegem van, hogy minden hétvégén ezt kell hallgatnom hajnali 3-ig és nem tudok aludni tőle. A felettem lévő szoba az edzőszobája és hétköznap napközben súlyokat dobál, de ez még talán oké napközben, de péntek ÉS szombat estére 2-3 órás átrendezésbe kezd, mert jön a fia és itt alszik, vendégszobaként használja az edzőszobát. Mintha ez teljesen normális lenne, csikorgatja a bútorokat a padlón és dob le nehéz dolgokat órákon át és közben dumál a fiával (ez még megérthető, papírvékonyak a falak és a szomszéd szellentését is meghallani, de a folyamatos murmurmurmur amit nyomnak az is kikészít ebben a hajnali órákban).
Amit próbáltunk: 1. Beszélni velük - Nem nyitnak ajtót és ha el is kapom a lépcsőházban süketet és némát játszik. 2. Üvölteni neki falon át - Csak visszakrvaanyázik és üvölti hogy költözzek el ha nem tetszik. 3. Seprűnyéllel kopogni - visszakopog. 4. Füldugóval aludni - Nem használ személyesen, még hallásvédő kombinációjával sem. 5. Házmesternek szólni (nincs közösképviselő, mert az egy cég és pont lefossa a fejünk) - Azt mondja a házmester, hogy fafejű az ürge, nem lehet vele beszélni.
Amire gondolatam: Mondjuk valamit a plafonra ragasztani de gondolom a beton viszi a hangot, így az nem megoldás?
Mit ajánlotok, mit csináljak velük? 4 éve nem tudom megszokni.
Az enyemeknel epp ez volt par perce:
“FOGD BE A PFADAT BSZDMEG!!🤬”
“TE HULYE KRVA, KUSSOLJ MAR!😠”
“AZERT MERT NEM MARADSZ CSONDBEN B+!😤😡”
:)
Zajszuros fulhallgato? Elvileg eleg jok vannak, amik szurik a zajokat. Hangszigetelhetsz, de gondolom draga es inkabb a beszed ellen lenne jo.
Beilleszkedés is meg nem tudom végezni a melót. Ha fizikai meló akkor összeesem, napokig nem tudok lábra állni pár óra állás után, nem tudok úgy pörögni ahogy elvárják és nagyon fáradt leszek, hanyagul végzem a munkát, eszméletlen gyorsan kiszáradok és emiatt vért ürítek, majd a vesém napokig fáj.
Szellemi melónál a stresszbírásom 0, ha ügyfelekkel kell foglalkozni akkor melegebb éghajlatra küldöm ha kiidegel és naponta több tíz ilyen eset van. Nap végére szorongórohamom van és sírok hogy amíg dolgoztam lement a nap és hulla fáradt vagyok. Majd másnap iszonyat ingerült vagyok és akár a menedzsernek nekimegyek, szabályokat szegek, letojok mindent és csapot papot otthagyok. Szóval nehéz a munkakeresés és képtelen vagyok ezen változtatni pedig már nem sokáig tűrnek meg a mamahotelben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!