Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felső szomszéd JELENLEG...

Felső szomszéd JELENLEG bútort tologat vagy hasonló hangokat ad ki, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Elegem van, hogy minden hétvégén ezt kell hallgatnom hajnali 3-ig és nem tudok aludni tőle. A felettem lévő szoba az edzőszobája és hétköznap napközben súlyokat dobál, de ez még talán oké napközben, de péntek ÉS szombat estére 2-3 órás átrendezésbe kezd, mert jön a fia és itt alszik, vendégszobaként használja az edzőszobát. Mintha ez teljesen normális lenne, csikorgatja a bútorokat a padlón és dob le nehéz dolgokat órákon át és közben dumál a fiával (ez még megérthető, papírvékonyak a falak és a szomszéd szellentését is meghallani, de a folyamatos murmurmurmur amit nyomnak az is kikészít ebben a hajnali órákban).

Amit próbáltunk: 1. Beszélni velük - Nem nyitnak ajtót és ha el is kapom a lépcsőházban süketet és némát játszik. 2. Üvölteni neki falon át - Csak visszakrvaanyázik és üvölti hogy költözzek el ha nem tetszik. 3. Seprűnyéllel kopogni - visszakopog. 4. Füldugóval aludni - Nem használ személyesen, még hallásvédő kombinációjával sem. 5. Házmesternek szólni (nincs közösképviselő, mert az egy cég és pont lefossa a fejünk) - Azt mondja a házmester, hogy fafejű az ürge, nem lehet vele beszélni.

Amire gondolatam: Mondjuk valamit a plafonra ragasztani de gondolom a beton viszi a hangot, így az nem megoldás?

Mit ajánlotok, mit csináljak velük? 4 éve nem tudom megszokni.

2023. márc. 12. 01:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

6 Mondjuk en az ongyilkossag elott azert elgondolkodnek a helyedben egy alapos orvosi kivizsgalason… Ha nem talalnak semmit, akkor pedig probalkozni kell tovabb. Fizikai es szellemi munkat is vegeztem, a fizikai csak az elejen szar, HA amugy egeszseges vagy, ha elotte csak punnyadtal, persze, hogy megvisel a hirtelen megeroltetes, de normalis esetben max egy honap alatt megedzodsz. Szelleminel meg kell talalni, ami passzol hozzad, de az ideggyengesegnek is lehet szervi oka.

Bocs, a szomszedokra nincs tippem, de ezek alapjan nem is ez a legnagyobb gondod.

2023. márc. 12. 04:03
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Jegyzőnek feljelentés.
2023. márc. 12. 04:36
 13/27 mantis religiosa ***** válasza:
61%

1. Nyomj egy adag pillanatragasztót a bejárati ajtaja zárjába. Ha a folyosón tölti az éjszakát, nem tud bútort tologatni.

2. Derítsd ki, mikor alszik, aztán adj neki te is. Ütögesd a radiátort, hallgass zenét jó hangosan, énekelj is mellé.

3. Ha hozzáférhető helyen van a villanyóra, kapcsold le.

Előbb-utóbb csak leesik neki a tantusz.

2023. márc. 12. 04:39
 14/27 anonim ***** válasza:
79%

"stresszbírásom 0, "

Akkor bárhova költözhetsz. Mindenhol vékonyak a falak. Falun pedig flex, fűnyíró megy.

2023. márc. 12. 06:42
 15/27 anonim ***** válasza:
19%
Fogd be a füled.
2023. márc. 12. 07:22
 16/27 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk mi vagyunk a felső szomszád. Néha a galambok szoktak fötörni a padláson. Ilyen egyszerű... nincs felső szomszéf, nincs gond. Jó helyre kell költözni.
2023. márc. 12. 08:07
 17/27 anonim ***** válasza:
59%
Ha ennyire ideggyenge vagy, akkor lehet, nem is a szomszéd a hunyó, mert te a legkisebb zajt is stresszként éled meg. Tanya+ HO. Másra nem vagy alkalmas.
2023. márc. 12. 08:47
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

Én pont ezért költöztem el egy társasház legtetejére,mert nagyon sokat szívtam a fölöttem lakók miatt,több lakhelyemen is.Mondjuk szerencsém volt,mert megtehettem.

A plafonszigetelést-bár nem egy egyszerű ügy-azért meg lehet oldani,ma már egész jó módszerek vannak rá,mondjuk készülj fel,hogy rendesen a zsebedbe kell nyúlnod.

2023. márc. 12. 09:35
 19/27 A kérdező kommentje:

9: Rendőrség nem jön ki "mindennapi élethez járó zajokhoz".

10: Lehet ez lesz a vége, valami zsákfalu, majd utána kell néznem mik a lehetőségek.

11: Kivizsgáltattam magam, semmit nem találtak csak annyit, hogy 130kg-om miatt nem tudok fizikai munkázni és a vesém még évekig nem fog meggyógyulni a beavatkozások miatt, ezért csak szellemizzek.

12: Jegyzőnek írt a falszomszédom, mert őt meg az alsó szomszéd keseríti meg hasonlóan. El lett utasítva a fenébe, mert "mindennapi élettel járó zajok".

13: Igen, ezeken én is gondolkodtam, de az a baj, hogy nem direkt ellenem csinálja. Ha most még felidegesítem akkor biztosan visszavág.

14, 17: ezelőtt 19 évig kertvárosban éltem, azon belül is a jómódú környéken. Engem nem zavart a kutyaugatás, flex, fűnyíró. Messziről jöttek és nem ugyanaz mint amikor pont melletted csinálják.

2023. márc. 12. 10:46
 20/27 anonim ***** válasza:
47%
Hát kérdező nem szívesen lennék a szomszédod meg a kollégád. Nem körülötted forog a világ.
2023. márc. 12. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!