Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért érzem, hogy leszigetel...

Miért érzem, hogy leszigetel a jelenlétük az egyik szomszédos idős párnak a panelban?

Figyelt kérdés

Pl, ha kinézek az ablakon, kinyitom az ablakot, érzem, hogy kint ülnek a teraszon(nekünk nincs erkélyse csak az ablakot tudom kinyitni). Érezhető a negatív töltetű jelenlétük, és mintha az egész napi nyomottságuk leszigetlne engem, mert én egész nap bent vagyok a 2 hónapos csecsemővel. Ami alapból nekem se könnyű, és a levegőzés közben nem tudok a saját gondolataimmal foglalkozni csak azzal, hogy hallanak és egyszerű kijelentő módú megjegyzéseket kapok.

3 hónapja lakom itt, nem ismerem a szomszédokat.

2022. jan. 1. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Paranoiás lettél, keress szakembert, nem normális, amit írsz.
2022. jan. 1. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Erre ma már vannak nagyon jó gyógyszeres és egyéb terápiák.
2022. jan. 1. 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy 'leszigetelnek'? Házat szoktak leszigetelni.

Ettől függetlenül értem amit mondasz. Panelban nyomasztó élni, én is panelban élek és a szomszéd mindenről tud és mindig de mindig rólad beszél.

Nyomasztó de el kell viselni.

2022. jan. 1. 17:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam, hogy nyomasztó. Nekem egyszerűen nyomasztó, hogy érthetően áthallatszik, amikor beszélnek egymással.
2022. jan. 1. 18:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Vagy amikor kinyitom az ablakot a nő kommenteli a párjának: "kinéz néha".
2022. jan. 1. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a panel átka... Megszoksz vagy megszöksz.

A falat le tudod szigetelni, ha annyira zavar... ha meg ilyesmit hallasz, amit mondtál, akkor mondhatod hangosan, hogy "áthallatszik néha" és erre talán észbe kapnak.

2022. jan. 1. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg tévhit hogy máshol néma csend van. Téglában, kertesben ugyanúgy vannak zajok csak nem ilyen mint a panelban.

Panelban be vagy zárva 30-50-100-200-500 másik emberrel mindenféle hátterűvel.

2022. jan. 2. 10:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Sajna ez a panel átka, ismerős a helyzet, nálunk ugyanez van, itt ráadásul pletykásak és rosszindulatúak is. Földszinten lakunk sajnos, folyamatosan az erkély előtt moziznak befelé, hangosan beszélnek. Én most tervezem, hogy belatasgatló paravánt veszek.
2022. jan. 6. 12:40
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

"Földszinten lakunk sajnos, folyamatosan az erkély előtt moziznak befelé"

Lehet kapni olyan bizbazt az ablakra, ami meggátolja a bebámulást legalábbis akkor, ha kint világosabb van, mint ben. Ha meg felkapcsolod a lámpát, akkor meg jó a függöny.

2022. jan. 6. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Köszi szépen 9-es kommentelő. Ilyen ablakra ragasztható matricaszerű téglalap alakú fóliáról hallottam és mindenképpen veszek, mert úgy érzem, mintha hörcsög lennék a ketrecben, akit bámulnak.
2022. jan. 6. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!