Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért érzem, hogy leszigetel...

Miért érzem, hogy leszigetel a jelenlétük az egyik szomszédos idős párnak a panelban?

Figyelt kérdés

Pl, ha kinézek az ablakon, kinyitom az ablakot, érzem, hogy kint ülnek a teraszon(nekünk nincs erkélyse csak az ablakot tudom kinyitni). Érezhető a negatív töltetű jelenlétük, és mintha az egész napi nyomottságuk leszigetlne engem, mert én egész nap bent vagyok a 2 hónapos csecsemővel. Ami alapból nekem se könnyű, és a levegőzés közben nem tudok a saját gondolataimmal foglalkozni csak azzal, hogy hallanak és egyszerű kijelentő módú megjegyzéseket kapok.

3 hónapja lakom itt, nem ismerem a szomszédokat.

2022. jan. 1. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vigasztald magad azzal, hogy az még rosszabb is lenne, ha közben simogatnának is! :D

Voltam én olyan házban, ahol nem csak a földszintre látni be, hanem egy picike belső tér volt a házak között, és egy házon belül egymás konyhájába, szobájába lehetett látni kb. 5 méterről, a liftben meg találkoztak az egymással "szemezők" szerintem nagyon gáz, és az ismerősöm éjjel-nappal függönyözött, mert utálta a szemköztieket. Én megőrültem volna. Van több féle fólia, olyan, ami a fényt ki is és be is elhomályosítja, így felkapcsolt lámpánál se kell függöny, viszont nincs semmi normális kilátás, vagy van az olyan fólia, ami sötét háttérként tükröződő hatással van, viszont világosnál belátni.

ha normális helyen veszed, akkor ez nem "téglalap alakú", hanem méretre lehet vágni, és úgy fel tenni, ahogy szeretnéd, ha akarod, az egész ablakra. Csak kicsit ügyesen kell, hogy ne legyen buborék alatta, stb

2022. jan. 6. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Törődj te is a saját dolgoddal, ne azzal, hogy már mit mond ;)
2022. jan. 7. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!