Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Teljesen megfogok őrülni,...

Teljesen megfogok őrülni, olyannyira hogy literálisan BÁNTANI fogom a felső szomszédom. Mi az ISTENT csináljak?

Figyelt kérdés
Felső szomszéd gyárban 3 műszakban dolgozó, nagyothalló TESTÉPÍTŐ. Mivel össze-vissza él ezért van, hogy ESZTELEN időpontokban edz az edző szobájában, ami pont felettem található. Mivel ez egy 1970-es nagyon olcsó panel az ország egyik legrosszabb városában ezért olyan mint hangszigetelés nem létezik. Van hogy este 10-kor nekikezd és hajnali 3-ig edz. Székek, bútorok folyamatosan kaparják a padlóját és elviselhetetlen, már fizikailag fülbántó hangokat generál felettem. 2 percenként akkorát húz a bútorokon, hogy kiesik a fogtömésem. Évek óta ezt hallgatom és már-már deviáns képzeteim vannak, hogy bántani fogom ő (ami irreális mert 3-szor nagyobb ember nálam). Mivel nagyothalló ezért csöngethet neki az ember, nem érdekli. Direkt szóba sem áll senkivel. Közös képviselő is rühheli őt, de keze megkötve. Költözni nem tudok, nem tudok dolgozni jelenleg így pénzem sincs elmenekülni a mamahotelből jelenleg. Próbáltunk neki venni egy bútoralátétet de szerintem csak kidobta a kukába, nem használja. Rendőrség nem jön ki. Én komolyan mondom a börtönben nagyobb csend van, már olyan deviáns képzeteim vannak, hogy tényleg megölöm és leülöm azt a pár évet csendben ennyire kivagyok tőle. Vagy hogy elmegyek hajléktalannak mert a híd alatt csöndesebb az élet. Nem, füldugó és ipari hallásvédő kombináció nem használ, zenebömböltetés nem használ, áthallatszik mindenen is.

2023. aug. 9. 23:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/134 anonim ***** válasza:
91%
Írj neki levelet, ha nem lehet vele kommunikálni, mert nagyot hall. Sajnállak kérdező, ez egy patthelyzet, valószínű azért is vagy ingerültebb, mert nem tudod ki aludni magad rendesen. Próbálj esetleg a patikában venni gyógynövényes nyugtatót, hátha segít valamit…nehéz ebben a helyzetben jó tanácsot adni, de nyilván az agresszió nem old meg semmit. Elkeseredésében az ember fejében már minden megfordul. Talán, ha össze fognátok a szomszédokkal és egyszerre keresnétek fel, vagy egy közgyűlést össze hívni és jól be olvasni neki ott.
2023. aug. 10. 08:12
 22/134 anonim ***** válasza:
48%

Arról nem is beszélve, hogy ha kijön a börtönből a kérdező, milyen élete lesz. Priusszal nehezen szerez majd valami munkát, ami igazából lehet nem is lesz olyan amit hosszú távon el is tudna viselni. Arról nem is beszélve, hogy ott mentálisan is súlyos gondok lesznek majd, hogy ha a kérdezőre a gyilkosság után nem lesz hatással az, hogy arra zavarta a zaj azzal reagált, hogy kioltott egy életet. Amíg a gyilkosság előtt a kérdező el tudott menni otthonról, tudta látni a barátait, rokonait, tudta csinálni amit szeret, addig a szomszédnak a gyilkosság után nem lesz lehetősége kikelni a sírjából, hogy elmenjen pl a múzeumba, kirándulni, stb.

Aki azt mondja, hogy ő ezzel a tudattal alszi majd mint egy baba, annak mentálisan súlyos gondjai vannak és nekem nem olyannak tűnik a kérdező, aki hidegvérrel meglne valakit aztán ne is érdekelné.

2023. aug. 10. 08:14
 23/134 anonim ***** válasza:
92%
Én nem adok tippeket, de mindenkivel ki lehet bas.zni úgy, hogy még ő bánja meg, hogy ott lakik. Nem is kellenek nagy dolgo, csak rendszeres "apró" kellemetlenségek. Ne legyél már ilyen tutyimutyi!
2023. aug. 10. 08:18
 24/134 anonim ***** válasza:
90%

A lakás nem rendeltetésszerű, nagyüzemi jellegű felhasználása a támadható pont.

Ha tiszteletben akarjuk tartani mindenkinek a személyes érdekeit, akkor azt vélem a leginkább járható megközelítésnek, hogy egy alkalommal az ügy összes érintettje részt vesz egy olyan találkozón, ahol megbeszélik, hogy a nap melyik idősávjában végezheti/végzi a többségnek kellemetlen zajhatásokkal járó tevékenységet.

Naponta kettő óra, ha az minden esetben ugyanarra a kettő órára esik és nem érinti a hétvégi napokat, elviselhetőbb, mint a rendszertelen és senkit tiszteletben semmilyen szinten zajló megnyilvánulások sorozata.

Szerintem valami ilyesmin kellene agyalni - és ezt kellene megvalósítani.

Az sem vezet sehová, hogy időről-időre beleállít valamelyikőtök egy csákányt - "Önnek egy (nem is annyira) új üzenete érkezett!" felirattal a nyelébe sütve vagy a fém felületbe gravírozottan - a fickó kocsijának motorházába!

2023. aug. 10. 09:42
 25/134 anonim ***** válasza:
88%

Vannak cégek amik zajszintméréssel foglalkoznak (neten lehet rákeresni).

Azt nem tudom hogy egy magánlakásban is elvégzik e a méréseket, de fel kell hívni őket, és majd tájékoztatnak.

Ha be lehetne méretni hogy mekkora a zaj és éjjel mettől meddig tart, akkor talán a városi jegyzőnél lehetne panaszt tenni.

Mert az egy dolog hogy a szomszédod nagyothall, de az rá is vonatkozik hogy legyen tekintettel azokra akiknek jó a hallása. Mert akkor ezek szerint akár üvöltethetné a tv-t, rádiót, azzal is zavarna másokat.

Az a lényeg hogy be kellene méretni, hogy mekkora a zaj. Azt egy szakértő megtudná mondani hogy az normál tartományban van e, vagy meghaladja a normális szintet.

2023. aug. 10. 13:15
 26/134 anonim ***** válasza:
70%
Mennyezeti hangszigetelés.
2023. aug. 10. 19:46
 27/134 anonim ***** válasza:
39%
2023. aug. 10. 19:49
 28/134 anonim ***** válasza:
71%

gyerekek most komolyan azt beszeljuk meg hogy ezt a gyurma csavot aki gyarban dolgozik felrobbantjuk a kocsijat betomjuk gyurmaval a kipufogot, es amikor majd kijon a bortonbol a kerdezo mit csinaljon?

Ezt igy emberek siman csinaljak betomik mas kocsijanak kipufogojat gyurmaval asz kinyirjak?

2023. aug. 14. 23:00
 29/134 anonim ***** válasza:
64%
28, dehogyis csa a Gyakorin pont akor voltak itt az unatkozó kanapéhuszárok, amikor megszületett a kérdés :D
2023. aug. 14. 23:03
 30/134 anonim ***** válasza:
84%

multkor lattam kerdest kiirva hogy a Chadeket ki kell tiltani a nyilvanos strandokrol, mert ellopjak a csajokat - irta ki egy incel. A csajok meg jottek hogyha ezt akar meg is tennek akkor sem dugnanak az incelekkel. Egy incel meg beirta hogy akkor meg megeroszakolnak a csajokat nem eredeklik oket.

Mi van ittttt

2023. aug. 14. 23:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!