Felső szomszéd felettem 6-ra jár dolgozni és reggel 5-től trappol, zörög és mindig felébreszt, mit lehet ezzel kezdeni?
Csukja össze az ágyat, egyik szobából a másikba mintha direkt a sarkán dörömbölve menne , stb stb. még füldugóval is felébredek rá..
Én aludhatnék 7-ig de így engem is felkelt 5 körül és utána annyira idegesítő 30-40 percen át, hogy visszaaludni se bírok már úgy felcsesz
Füldugót is vettem de az se segít
Cseréljetek lakást.
Viccen kívül, pedig beszéltel már vele?
3 hónapja lakik itt és egyszer sem találkoztam vele, 3x becsöngettem már délután hétköznap, meg egyszer hétvégén is de semmi válasz.
Reggel 5-kor felmenni meg furának tartanám.. aztán lehet ez lesz.
Gondoltam még bedobok valamit postaládába de az is olyan hülyén hat.
Értem. Szerintem nyugodtan dobj be a postaladajaba, vagy tűzzel az ajtajába egy cetlit. Én is csináltam már ilyet és működött. Csak arra figyelj, hogy nagyon kedvesen kérd meg, nehogy támadásnak vegye, és majd juszt is..
Legyünk jóhiszeműek, és feltételezzuk, hogy ő nem is gondol erre, hogy te lent mindent hallasz.
Laktak előtte is itt már többen, 8 éve lakok itt, ők is dolgoztak , élték az életüket de nem járt ilyen zajjal.
Ki mondta, hogy ne reggelizzen és ne tisztálkodjon? Gond van a fejedben?
Nem hinném mondjuk, hogy kötelező lenne összecsukni reggel 5-kor a gondolom kihúzhatós ágyát ami még nálam is akkora zajjal jár, gondolom nála mekkorával. Ez szimpla intelligencia kérdése, hogy gondolok a másikra.
Lebegnie se kell, csak normálisan járnia legalább hajnalban és nem a sarkán dörömbölve.
Kívánok neked hasonló szomszédokat és majd meghallod mi a "sarkon" járás és mi a normális járás.
Én mondjuk nem a sarkamon járok hanem a talpamon, csak a sarkam is érinti a talajt, de nem úgy járok, hogy a sarkamat b*szom oda a földhöz.
Tegyél pár kört a szobádban és majd te is rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!