Felső szomszéd felettem 6-ra jár dolgozni és reggel 5-től trappol, zörög és mindig felébreszt, mit lehet ezzel kezdeni?
Csukja össze az ágyat, egyik szobából a másikba mintha direkt a sarkán dörömbölve menne , stb stb. még füldugóval is felébredek rá..
Én aludhatnék 7-ig de így engem is felkelt 5 körül és utána annyira idegesítő 30-40 percen át, hogy visszaaludni se bírok már úgy felcsesz
Füldugót is vettem de az se segít
Most ez kb olyan kategória mint múltkor annak a youtube-os fickónak a kiakadása mert a szomszéd hétvégén merte vágni a füvet…
Ha saját lakás akkor add el és vegyél kerteset, bőven megéri az ottani nyugalom azt a napi 15-20-25km bejárást…
"Nem hinném mondjuk, hogy kötelező lenne összecsukni reggel 5-kor a gondolom kihúzhatós ágyát ami még nálam is akkora zajjal jár, gondolom nála mekkorával. Ez szimpla intelligencia kérdése, hogy gondolok a másikra."
De, a legtöbb ember szereti rendbe tenni a lakást, mielött elmegy otthonról.
Nála meg valószínüleg semmekkora zajjal sem jár, nálad csak azért hallatszik, mert az ö padlója a te plafonod, lefelé meg erösebben terjes a hang.
Te se laktál még szerintem társasházban. "Nála meg valószínüleg semmekkora zajjal sem jár, nálad csak azért hallatszik, mert az ö padlója a te plafonod, lefelé meg erösebben terjes a hang."
Nem tudom, hogy csak szórakoztok vagy tényleg ennyire nem mondom mik vagytok..
Én ha hajnal 3-kor szeretek húst kloffolni vagy porszívózni mert én így szeretem az oké lesz a többi szomszédnak? Ne vicceljünk már..
Itt nem mi vagyunk a “mik” hanem te. Az az ember munkába megy és igen rendet rak előtte otthon mint sokan mások.
Hogy te mekkora baromságot írtál le itt a végén.. a 2 dolog nem ugyanaz.
Ha nem tudsz ilyen helyen lakni akkor költözz kertesbe.
14-es. több mint 30 évig laktam panelban, és mégsem csaptam ekkora hisztit abból, hogy a szomszéd beágyaz reggelenként.
Ami meg a húskloffolást meg porszívózást illeti, az teljesen már kategória, ha ezt nem fogod fel, igen komoly bajok vannak veled agyilag.
figyi komoly gyere hozzám aludni
mert reggel 6 este 23 között hallod a hangját akkor normális de
ha 23:01 óra között hallod a hangját és5 ;59oráig az pedig csendháborítás
Kérdező teljes mértékben megértelek, felettem is a sarkukat verik oda és sokszor direkt, dacból, mert tudják hogy zavar minket és élvezik, hogy legalább ennyi hatalmuk van, mert nyomorultak szegények. Tudnának csendesebben is lenni, mert amikor egyszer szóltunk nekik, két hétig nyugi volt, de utána újra kezdődött minden. Szóval ezen tényleg csak a költözés segíthet, addig ki kell sajnos bírni valahogy. Én is füldugóval alszom, sőt van hogy ipari fülvédőt is felteszek és ha épp nem nyomja annyira a fejem, abban alszom tovább.
Ami az itteni válaszolók egy részét illeti, ne törődj velük, csak bosszantani akarnak, mert épp nincs jobb dolguk, ez okoz nekik örömet.
Mondjuk ne gyárts problémát ott, ahol nincs.
Kívánom neked, csak ez legyen az összes problémád a szomszédokkal :D Ha panelben élsz, az ezzel jár, sajnos. Zajokkal, és egymás életterének önkéntelen zavarásával.
Alattunk ovi, felettünk gyerek van, szerinted? Napi 10 órát hallgatjuk hogy üvöltenek, a mellettünk lakók állandóan vitáznak valamin, valaki minden héten fúr, stb.
Költözz el, ha nem bírod megszokni ezeket a hangokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!