Székkel padlót kaparó felső szomszéd, mit lehet vele kezdeni?
Sajnos a panel szerkezete elég trágya, a szomszéd szellentése tökéletesen áthallatszik. Ha pisil, az olyan mintha a niagara vízesést nyitották volna meg mellettem. A járása egy elefánthoz hasonlít. Ezeket meg is értem, ez van, nyomortelep hangulat. Viszont egy dolgot nem értek meg. Tudja, hogy ha a széket húzza akkor fogtömést kiszedő csikrogató hangot fog kiadni magából. Ami oké, egyszer-kétszer elfogadható, de éjjel 8-tól hajnali 4-ig mint egy őrült, ki-be ül PERCENKÉNT. "IuuuIIUii" ehhez tudom hasonlítani. Ebben az időszakban percenként leül és feláll felváltva. Az a baj, hogy őt nem érdekli semmi, hiába szólok neki akkor leignorál vagy azt mondja, hogy legyek férfi mint Ő akit a favágás se zavarja közvetlen mellette...
Kezdek teljesen megőrülni.
Nézz szét a neten, vannak jobbak is, szilikonbol.
Egyébként ne írj neki olyat hogy használja egészséggel, mert ha beduhodik, akkor biztosan ki is dobja a kukába.
Inkább írd ki neki kedvesen, hogy legyen szíves tegye meg, hogy ezeket felteszi a székek lábára és akkor te is nyugodtan tudsz aludni és a székek is könnyebben csúsznak ezeken a lábakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!