Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Székkel padlót kaparó felső...

Székkel padlót kaparó felső szomszéd, mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Sajnos a panel szerkezete elég trágya, a szomszéd szellentése tökéletesen áthallatszik. Ha pisil, az olyan mintha a niagara vízesést nyitották volna meg mellettem. A járása egy elefánthoz hasonlít. Ezeket meg is értem, ez van, nyomortelep hangulat. Viszont egy dolgot nem értek meg. Tudja, hogy ha a széket húzza akkor fogtömést kiszedő csikrogató hangot fog kiadni magából. Ami oké, egyszer-kétszer elfogadható, de éjjel 8-tól hajnali 4-ig mint egy őrült, ki-be ül PERCENKÉNT. "IuuuIIUii" ehhez tudom hasonlítani. Ebben az időszakban percenként leül és feláll felváltva. Az a baj, hogy őt nem érdekli semmi, hiába szólok neki akkor leignorál vagy azt mondja, hogy legyek férfi mint Ő akit a favágás se zavarja közvetlen mellette...

Kezdek teljesen megőrülni.

2023. jún. 6. 21:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%

"a szomszéd szellentése tökéletesen áthallatszik"

Kérd meg hogy halkabban púzzon.Ha odafigyel rá az ember, akkor lehet halkabban csinálni és nem hírtelen, teljes erőből púzni.

A széklábakra történő hangtompítós gumi vagy szilikon felrakása jó ötlet, reméljük megértő lesz, és nem fogja azt mondani hogy ő "nem rak a szék lábaira ilyen hülyeséget"

2023. jún. 8. 03:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Véletlenül tévedtem ide. Kérdező, sikerült azóta valamit elérni?
2023. szept. 24. 17:24
 13/19 A kérdező kommentje:
A kérdés óta annyi történt, hogy elegem lett és írtam egy levelet. Ő nem olvasta el, ott hagyta a lábtörlőn, de a barátnője megtalálta, elolvasta és megkérte, hogy hagyja abba, meg bocsánatot kért a pasas helyében anyámtól. Pár napig hatott. Rá egy pár napra bosszúból eláztatott minket és hetekig áztunk. Több százezres kárunk lett, viszont nincs pénzünk ezzel bíróságra menni. Azóta szerencsére már megcsináltatta a dugulást. Kicsit visszább vett magából, de nem sokkal jobb a helyzet. Még mindig vannak napok amikor ki akarom vágni a füleim miatta.
2023. szept. 24. 23:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Vívódom azon hogy esetleg panelba költözzek, és emiatt csakis zárószintben gondolkozok.
2023. szept. 25. 09:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha rám hallgass ne. Zárószinten meg az esőzés fog eláztatni.
2023. szept. 25. 12:35
 16/19 anonim ***** válasza:

A biztosító fizet ha az eső eláztat, nem?

Ha meg nem zárószint, akkor meg a felettem lévők áztatnak el,nem?

Fontos hogy panelprogramos legyen, akkor jó a tető és nem ázik át.

2023. szept. 25. 18:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi a gond a legfelső emelettel a panelben?

1. Feletted már nincs semmi, nyáron közvetlen tűzi a tetőt a nap, télen meg rögtön a mínuszok. Tehát már a 9.-ik is jobb!

2. A fűtés légetelenítése miatt jó eséllyel miden évben, a feltöltéskor megkeresnek majd. (A légtelenítő szelep nálad van) Ha valami gáz van a rendszerben, úgy esélyesen akkor is. (nálunk ez a helyzet)

3. A távő hőcserélő a pincében van, tehát onnal indul a fűtés hője. A legfelső szinte az előremenő ág is alacsonyabb hőfokon ér már fel. Ha van tartalék a rendszerben, akkor nem gond, de esetleg hidegebb lesz nálad. (Bár így a hőmegosztós rendszerben kevesebbet is fizetsz.)

4. Érdemben csak lifttel tudsz feljutni. Tehát csomót várnod kell majd, plusz mivel ezek a házak régiek és a lift is az, ezért sokszor rossz is. Tehát akkor mehetsz gyalog. Én a másodikon lakom 20 éve, de nem kell a 10 ujjam megszámolni, hányszor mentem azóta lifttel.

5. A víznyomás a 10.-en a legkisebb. Ha valami nyomásprobléma van, akkor csak pisil majd a csap.

6. Bizonyos házaknál a XI. szinten van átjárás az egyes lépcsőházak között. Egy időben itt voltak fent randalírozások, hajléktalan ide költözi.

7. Betörés szempontjából is rosszabb a legfelső, kisebb a mozgás, nyugodtabban tudnak dolgozni a mesterek.

2023. szept. 25. 21:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nagyon sajnálom, hogy ilyen irányba mentek az események. Legalább a biztosítónak azért ilyenkor fizetni kellene! (Hogy mennyit, az persze jó kérdés...) Ez elvileg a társasházak biztosításában is szerepel. Ha nem jelentettétek a biztosító felé a dolgot, talán még nem késő!
2023. szept. 25. 21:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Írtam, hogy fontos zárószinten a panelprogram,szigetelt tető.

Valaki meg arra panaszkodik hogy megsül télen,szóval nem biztos hogy baj az alacsonyabb hőmérséklet, főleg ha kevesebbet kell érte fizetni.

Vannak hátrányok,de

az hogy nincsenek feletted szerintem óriási előny!

2023. szept. 26. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!