Teljesen megfogok őrülni, olyannyira hogy literálisan
BÁNTANI fogom a felső szomszédom. Mi az ISTENT
csináljak?
Figyelt kérdés
Felső szomszéd gyárban 3 műszakban dolgozó, nagyothalló TESTÉPÍTŐ. Mivel össze-vissza él ezért van, hogy ESZTELEN időpontokban edz az edző szobájában, ami pont felettem található. Mivel ez egy 1970-es nagyon olcsó panel az ország egyik legrosszabb városában ezért olyan mint hangszigetelés nem létezik. Van hogy este 10-kor nekikezd és hajnali 3-ig edz. Székek, bútorok folyamatosan kaparják a padlóját és elviselhetetlen, már fizikailag fülbántó hangokat generál felettem. 2 percenként akkorát húz a bútorokon, hogy kiesik a fogtömésem. Évek óta ezt hallgatom és már-már deviáns képzeteim vannak, hogy bántani fogom ő (ami irreális mert 3-szor nagyobb ember nálam). Mivel nagyothalló ezért csöngethet neki az ember, nem érdekli. Direkt szóba sem áll senkivel. Közös képviselő is rühheli őt, de keze megkötve. Költözni nem tudok, nem tudok dolgozni jelenleg így pénzem sincs elmenekülni a mamahotelből jelenleg. Próbáltunk neki venni egy bútoralátétet de szerintem csak kidobta a kukába, nem használja. Rendőrség nem jön ki. Én komolyan mondom a börtönben nagyobb csend van, már olyan deviáns képzeteim vannak, hogy tényleg megölöm és leülöm azt a pár évet csendben ennyire kivagyok tőle. Vagy hogy elmegyek hajléktalannak mert a híd alatt csöndesebb az élet. Nem, füldugó és ipari hallásvédő kombináció nem használ, zenebömböltetés nem használ, áthallatszik mindenen is.
Szerintem a gyarban valami dealer-kapcsolatban aki neki fontos azt megismerte evekkel ezelott aki jo tiszta cuccot visz neki es nem akarja elvesziteni es az is be volt allva aztan a hegesztest rabiztak.
2023. aug. 18. 18:03
92/134 A kérdező kommentje:
Szerintem megint drog hatása alatt van. Nem tudok aludni tőle mert valamit dobál de nagyon. Percenként esik le valami. De mintha 5 méterről ejtene le nehéz dolgokat.
2023. aug. 19. 00:13
93/134 anonim válasza:
Ja csak 1 napig volt korhazban? Azt hittem 1 hetig lesz
2023. aug. 19. 03:36
94/134 A kérdező kommentje:
Durván csöpög a plafon... És hiába minden, a levél miatt nem áll szóba velünk, csak a házmesterrel mint mediátor. Elvileg volt tegnap este itt szerelő de rosszabb a helyzet. És tagad, hogy tőle jönne mert nála minden száraz. El fog önteni minket a víz...
2023. aug. 19. 14:11
95/134 A kérdező kommentje:
Ja és most nem ér rá velünk szórakázni mert kiderült hogy az apja lábát amputálták tehát most nagyrészt Pesten lesz és nem érdekli hogy ázunk.
2023. aug. 19. 14:15
96/134 anonim válasza:
Biztos nem kamu ez az amputacios dolog es tenyleg mentalis beteg - drogos vagy valami ilyen? Es ez csak alibi hogy apu amputacioja? Akkor nem az apjaval lenne mar nem azert. En ertem hogy gyari melo meg minden, de ha ilyen komoly...
Oszinten szerintem ez az egesz egy alibi volt. Hazmesternek amputaciot kamuzott, helyette cuccert ment hogy legyen mit beszurni vagy orron felszivni, aztan hazajott folytatja a szokast mintha mi sem tortent volna.
1 nap alatt elment... igen... a dealerhez szoktak nem apucihoz meg dokihoz.
Nagyreszt Pesten lesz... ez is valami alibi szeru. Mar azert is mert lesz*rja az azast.
2023. aug. 19. 20:10
97/134 anonim válasza:
A nagyreszt Pesten meg mi? 2 nap mert megerkezik a cucc?
2023. aug. 19. 20:12
98/134 A kérdező kommentje:
Most Székesfehérvárt mondott, hogy nem is Pest hanem most ez a város ahol van az apja. Össze-vissza mond helyeket...
2023. aug. 19. 23:28
99/134 anonim válasza:
98
Csavo be van allva most is szerintem, nincs itt amputacio sem szerintem, hazmester is valamit hazudott neked oda se ment beszelni vele mert ismeri az ilyen... "emberfeletti tulajdonsagait" es nem mer vele gondot kozolni es kovetelni hogy javitsa meg kulonben x meg y. Hat lehet en se mernek mert ki tudja ennek mi van a zsebeben, egy tankot is belefer mar a zsebe akkora drogos mar olyan orult a csavo ez kesz. Ezt teszi az emberrel a gyari melo gondolom vagy en nemtom mi.
2023. aug. 20. 00:00
100/134 A kérdező kommentje:
Lehetséges 99, van benne ráció. Elvileg hétfőn majd lesz valami, megrendelt egy felmérést a házmester olyan időpontra, amikor a felső szomszéd nem lesz itthon. Elvileg majd munka előtt átadja a szomszéd a kulcsokat neki. Kérdés, hogy tényleg így lesz-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!