Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Teljesen megfogok őrülni,...

Teljesen megfogok őrülni, olyannyira hogy literálisan BÁNTANI fogom a felső szomszédom. Mi az ISTENT csináljak?

Figyelt kérdés
Felső szomszéd gyárban 3 műszakban dolgozó, nagyothalló TESTÉPÍTŐ. Mivel össze-vissza él ezért van, hogy ESZTELEN időpontokban edz az edző szobájában, ami pont felettem található. Mivel ez egy 1970-es nagyon olcsó panel az ország egyik legrosszabb városában ezért olyan mint hangszigetelés nem létezik. Van hogy este 10-kor nekikezd és hajnali 3-ig edz. Székek, bútorok folyamatosan kaparják a padlóját és elviselhetetlen, már fizikailag fülbántó hangokat generál felettem. 2 percenként akkorát húz a bútorokon, hogy kiesik a fogtömésem. Évek óta ezt hallgatom és már-már deviáns képzeteim vannak, hogy bántani fogom ő (ami irreális mert 3-szor nagyobb ember nálam). Mivel nagyothalló ezért csöngethet neki az ember, nem érdekli. Direkt szóba sem áll senkivel. Közös képviselő is rühheli őt, de keze megkötve. Költözni nem tudok, nem tudok dolgozni jelenleg így pénzem sincs elmenekülni a mamahotelből jelenleg. Próbáltunk neki venni egy bútoralátétet de szerintem csak kidobta a kukába, nem használja. Rendőrség nem jön ki. Én komolyan mondom a börtönben nagyobb csend van, már olyan deviáns képzeteim vannak, hogy tényleg megölöm és leülöm azt a pár évet csendben ennyire kivagyok tőle. Vagy hogy elmegyek hajléktalannak mert a híd alatt csöndesebb az élet. Nem, füldugó és ipari hallásvédő kombináció nem használ, zenebömböltetés nem használ, áthallatszik mindenen is.

2023. aug. 9. 23:29
 111/134 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, van valami fejlemény?
2023. aug. 23. 14:11
 112/134 A kérdező kommentje:
Holnap jönnek újra a szerelők, addig sok mindent nem tudunk tenni. Várunk és ázunk.
2023. aug. 23. 14:28
 113/134 anonim ***** válasza:
87%
Istenem! Több, mint száz hozzászólás és nem hangzik el, hogy fáradj be az önkormányzat jegyzőjéhez és birtokvédelmi eljárást kell indítani! Elmondod, amit ide írtál, felveszik a jegyzőkönyvet, felszólítják hivatalosan. Ha nem változik semmi mehet a feljelentés a rendőrségen! A lényeg, hogy legyenek tanúk, legyen előzmény (hivatkozhatsz rá, hogy megpróbáltad hivatalossan a jegyzőn keresztül, stb.), aztán a rendőrség már kénytelen lesz intézkedni! A cigifüstért lehet kérni birtokvédelmet, akkor az indokolatlan éjszakai zajongásért pláne lehet! Nem azzal kell foglalkozni, hogy mit, miért csinál, hanem azzal, hogy ami titeket és más lakókat zavar azt ne csinálja! Hajrá!!!
2023. aug. 23. 17:01
 114/134 anonim ***** válasza:
61%
Olvass vissza, ezt mar probalta, szart sem ért vele
2023. aug. 23. 19:07
 115/134 anonim ***** válasza:
61%
Történt valami? Mit mondtak a víz szerelők?
2023. aug. 26. 06:47
 116/134 anonim ***** válasza:
61%

Jaj, képzeljétek, volt itt egy rekordérdés. Azt hiszem 2020-ban kísérelték meg, hogy egy kérdés alatt összegyűltek és írtak az emberek hogy elérjék a Gyakorin a lemagasabb válaszok számát a kérdés alatt. És össze is jött és jó kis csapat gyyűlt alatta össze.

Na hát ez is olyan lesz.

2023. aug. 26. 08:41
 117/134 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem válaszolni.

113: Próbáltam, nem ért semmit.

115: Azóta nem csöpögünk végre, vízszerelők nem mondtak semmit mert csak nála voltak elvileg. Elkezdett száradni a fal. Remélem így is marad.

Ma megint szerintem keresztbe van drogozva. Úgy húzogatja azt a széket vagy bútort mintha az élete múlna rajta.

2023. aug. 30. 20:32
 118/134 anonim ***** válasza:
76%
Te most ide fogod írogatni ezentúl az életed? Mi vagy te, Szabó Család? 😂
2023. aug. 30. 21:14
 119/134 Darius- ***** válasza:
28%

Be is húzhatsz neki egyet-kettőt ott ahol nincs kamera, hogy üssön vissza. Nyilván ő erősebb nálad, ezért az amit te kapsz, látszani fog nagy eséllyel, de megéri, mert testi sértésért megbüntetik. Többször is megcsinálhatod ezt vele, másodjára jobban megbüntetnék. Ne add fel.

Most látom írtad panelben élsz, aminek vannak hátrányai. Én ezért nem laknék panelben soha. Milyen híd amúgy ? Menj el falura, keress valami normális munkát akár mezőn, van sok ház, amit lehet bérelni.

2023. aug. 31. 00:56
 120/134 anonim ***** válasza:
35%

Ezt a literàlisan szót elhagynàd?

Nagyon gáz. Inkább írd ki rendesen angolul.

2023. aug. 31. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!