Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Teljesen megfogok őrülni,...

Teljesen megfogok őrülni, olyannyira hogy literálisan BÁNTANI fogom a felső szomszédom. Mi az ISTENT csináljak?

Figyelt kérdés
Felső szomszéd gyárban 3 műszakban dolgozó, nagyothalló TESTÉPÍTŐ. Mivel össze-vissza él ezért van, hogy ESZTELEN időpontokban edz az edző szobájában, ami pont felettem található. Mivel ez egy 1970-es nagyon olcsó panel az ország egyik legrosszabb városában ezért olyan mint hangszigetelés nem létezik. Van hogy este 10-kor nekikezd és hajnali 3-ig edz. Székek, bútorok folyamatosan kaparják a padlóját és elviselhetetlen, már fizikailag fülbántó hangokat generál felettem. 2 percenként akkorát húz a bútorokon, hogy kiesik a fogtömésem. Évek óta ezt hallgatom és már-már deviáns képzeteim vannak, hogy bántani fogom ő (ami irreális mert 3-szor nagyobb ember nálam). Mivel nagyothalló ezért csöngethet neki az ember, nem érdekli. Direkt szóba sem áll senkivel. Közös képviselő is rühheli őt, de keze megkötve. Költözni nem tudok, nem tudok dolgozni jelenleg így pénzem sincs elmenekülni a mamahotelből jelenleg. Próbáltunk neki venni egy bútoralátétet de szerintem csak kidobta a kukába, nem használja. Rendőrség nem jön ki. Én komolyan mondom a börtönben nagyobb csend van, már olyan deviáns képzeteim vannak, hogy tényleg megölöm és leülöm azt a pár évet csendben ennyire kivagyok tőle. Vagy hogy elmegyek hajléktalannak mert a híd alatt csöndesebb az élet. Nem, füldugó és ipari hallásvédő kombináció nem használ, zenebömböltetés nem használ, áthallatszik mindenen is.

2023. aug. 9. 23:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/134 anonim ***** válasza:
42%
Menj abba a gyarba dolgozni ahova o jar csak masik muszakba igy amikor o dolgozik te vagy otthon amikor te dolgozol o van otthon es nem fog zavarni
2023. aug. 18. 08:34
 72/134 A kérdező kommentje:
A beázás attól még ottmarad 71-es...
2023. aug. 18. 08:47
 73/134 anonim ***** válasza:
72%

Hat ez azast kezelni nem jo moka. Nyaron konnyebb mert hamar megszarad, de osszel - (mostmar a csapadekos, esos) telen - tavasz elejen kozepen mar eleg nehez, jonni fog annyi penesz, nem lehet kiirtani

szerintem meg a kozoskepviselo sem mer bekopogni hozza, van egy olyan erzesem, hogy tudja o is kirol van szo es milyen... "tulajdonsagokkal" rendelkezik.

2023. aug. 18. 08:48
 74/134 A kérdező kommentje:
Hát többek közt sajnos ezért a majom miatt is adta el az előző tulaj a lakást 73-as. Nem bírta tovább ezt az embert, de nyilván lakásvásárláskor elhallgatta. Mondjuk feltűnhetett volna, hogy valami nem oké mert elég "baráti" áron vettük anno, de most már késő bánat. De 4 év itt lakás alatt ez az első ázásunk nekünk. Fura hogy pont a konfrontáció után kezdtünk el ázni, hmm, vajon miért...
2023. aug. 18. 08:58
 75/134 anonim ***** válasza:
65%

74

hat nem azert de aki komoly lakasvasarlasban gondolkodik, vagy hazvasarlasban, korulnezi a kornyeket minimum, nemhogy a szomszedjait, es minimum 2 - 3 kulonbozo idopontban. Sok idot vesz igenybe, de nem akarsz 5 - 10 evre egy ilyen gizmo gorilla mellett lakni.

2023. aug. 18. 09:10
 76/134 A kérdező kommentje:
Igazad van 75. Megtanultam a nehéz úton.
2023. aug. 18. 09:15
 77/134 anonim ***** válasza:
63%
Panelt alapból nem szabad venni, kivéve a legfelsőn, ahol nincs feletted senki
2023. aug. 18. 09:18
 78/134 A kérdező kommentje:
Anyám lába miatt nem tudtunk felsőt venni, muszáj volt első emelet. A panel meg anyagiak miatt volt muszáj.
2023. aug. 18. 09:25
 79/134 anonim ***** válasza:
72%
Inkább lépcsőznék csak hogy ne kelljen ilyen barmot hallgatnom meg lift is van
2023. aug. 18. 09:33
 80/134 A kérdező kommentje:
Na... Házmester beszélt vele, elvileg nincs itthon napok óta hanem Pesten van kórházban. Majd ha hazaért megnézi. De azt nem mondta meg a szomszéd, hogy mikor jön haza.
2023. aug. 18. 10:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!