Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Teljesen megfogok őrülni,...

Teljesen megfogok őrülni, olyannyira hogy literálisan BÁNTANI fogom a felső szomszédom. Mi az ISTENT csináljak?

Figyelt kérdés
Felső szomszéd gyárban 3 műszakban dolgozó, nagyothalló TESTÉPÍTŐ. Mivel össze-vissza él ezért van, hogy ESZTELEN időpontokban edz az edző szobájában, ami pont felettem található. Mivel ez egy 1970-es nagyon olcsó panel az ország egyik legrosszabb városában ezért olyan mint hangszigetelés nem létezik. Van hogy este 10-kor nekikezd és hajnali 3-ig edz. Székek, bútorok folyamatosan kaparják a padlóját és elviselhetetlen, már fizikailag fülbántó hangokat generál felettem. 2 percenként akkorát húz a bútorokon, hogy kiesik a fogtömésem. Évek óta ezt hallgatom és már-már deviáns képzeteim vannak, hogy bántani fogom ő (ami irreális mert 3-szor nagyobb ember nálam). Mivel nagyothalló ezért csöngethet neki az ember, nem érdekli. Direkt szóba sem áll senkivel. Közös képviselő is rühheli őt, de keze megkötve. Költözni nem tudok, nem tudok dolgozni jelenleg így pénzem sincs elmenekülni a mamahotelből jelenleg. Próbáltunk neki venni egy bútoralátétet de szerintem csak kidobta a kukába, nem használja. Rendőrség nem jön ki. Én komolyan mondom a börtönben nagyobb csend van, már olyan deviáns képzeteim vannak, hogy tényleg megölöm és leülöm azt a pár évet csendben ennyire kivagyok tőle. Vagy hogy elmegyek hajléktalannak mert a híd alatt csöndesebb az élet. Nem, füldugó és ipari hallásvédő kombináció nem használ, zenebömböltetés nem használ, áthallatszik mindenen is.

2023. aug. 9. 23:29
 81/134 anonim ***** válasza:
75%
Na fix vagy drogos vagy mentalis beteg akkor most mar tudjuk.
2023. aug. 18. 10:17
 82/134 A kérdező kommentje:
Hát nem is értem miért Pesten van. Itt is van kórház, Pest meg marha messze van.
2023. aug. 18. 10:21
 83/134 anonim ***** válasza:
72%
Örülj neki hogy olyan messze van
2023. aug. 18. 10:34
 84/134 anonim ***** válasza:
72%

82

Mert nem mindenhol van pszichiatria nyitva. Pesten is Szent Imre Korhazban egy idore bezartak a pszichiatriat, majd most ujra nyitva van de reszlegesen, es maga az egesz korhaz mar anyagilag (penz) gatya.

2023. aug. 18. 11:24
 85/134 A kérdező kommentje:
Én is megyek a pszichiátriára ide a kórházba hétfőn, nyitva van itt. Én mondjuk csak antidepresszánsért, nem azért mert egy debil állat vagyok.
2023. aug. 18. 14:49
 86/134 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy érsebészeten van és amuptációra vár. Most azt nem tudjuk, hogy övére vagy családtagjára ezt nem osztotta meg.
2023. aug. 18. 15:31
 87/134 anonim ***** válasza:
68%
Uhh…az kemény….
2023. aug. 18. 15:34
 88/134 anonim ***** válasza:
24%
Ez az info honnan van?
2023. aug. 18. 15:34
 89/134 A kérdező kommentje:
Házmester beszélt vele telefonon 88-as.
2023. aug. 18. 15:42
 90/134 A kérdező kommentje:

Szóval házmesternek sikerült vele bővebben beszélni, nem rég ért haza viszont abban a pillanatban tovább is ment máshova és senki nem tudja hogy hova és meddig. (Most vagy nem neki lesz az az amputáció és csak valakit kísért vagy én nem tudom már. Mindegy, nem számít..)

Szóval a házmester szerint eddig ez a majompofa szomszéd tagadott, hogy ő nem tudja hogy miről van szó. Pár hívással és képküldéssel később pedig beismerte, hogy miatta ázunk, mert napok vagy talán HETEK óta teljesen eldugult a kádja és nem foglalkozott vele, sokszor hagyta a vízet a kádban állni. Szóval most házmester erőltetésére kiírta a facebookjára hogy SOS vízvezetékszerelőt keres...

2023. aug. 18. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!