Teljesen megfogok őrülni, olyannyira hogy literálisan BÁNTANI fogom a felső szomszédom. Mi az ISTENT csináljak?
Nem hiszek a költözésben, mert most beleáldozol időt, energiát, pénzt és majd lehet ott más megy az agyadra. Így magát ezt a gondot kéne megoldanod, hogy a szomszéd zajongása zavar.
Fura, hogy a rendőrség nem megy ki. Most átolvastam két cikket is a témában és azt írják, hogy, ha jelezve lett a szomszédnak és ő ennek ellenére tovább zajong, a rendőrséget kell hívni. A kérdés, hogy ki hívta ki? Te? Vagy valamelyik szomszéd állítja, hogy kihívta és nem mentek ki? És ha meg is történt a telefonhívás, mikor történt? Hány órakor? (Azt olvastam, hogy este 10- hajnali 3-ig is csinálja: akkor hívtátok a rendőrséget?) Bár a csendháborítás a nap bármely szakaszában történhet, de pl a házirendekben úgy szokták feltüntetni, hogy x és y óra között lehet zajjal járó tevékenységet végezni. Ebből kiindulva szerintem nem mindegy, hány órakor hívják őket, itt sem lenne mindegy, hogy délelőtt 11-kor fúr a szomszéd vagy este 11-kor.
Szerintem érdemes lenne bemenni a rendőrségre és ott informálódni, hogy pontosan mi lehet az indok, hog nem mennek ki, mit lehetne tenni, hogy abbamaradjon a zaj.
Esetleg feljelentést tenni.
#12:
Jól van, mert te azt hiszed, hogy csakúgy le lehet ülni 8 évet a sitten vidáman. Van egy régi mondás, ami a világ leghíresebb filmjében is elhangzik: a börtönben sokkal lassabban telik az idő. És 8 év alatt lehet megkéseli odabent valaki, meghal, akkor mi lesz? 8 év a sitten marhára nem telik le olyan hamar, főleg nem minden gond nélkül, az nem egy kacsalábon forgó gyémántpalota, öreg.
#14:
Ja, persze, aztán majd így elkezdődik egy háború is egy nála 3x nagyobb emberrel, amiből megint csak k*rvára nem jól fog a kérdező kijönni, de ajánlgassad csak a fegyverkéidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!