Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Teljesen megfogok őrülni,...

Teljesen megfogok őrülni, olyannyira hogy literálisan BÁNTANI fogom a felső szomszédom. Mi az ISTENT csináljak?

Figyelt kérdés
Felső szomszéd gyárban 3 műszakban dolgozó, nagyothalló TESTÉPÍTŐ. Mivel össze-vissza él ezért van, hogy ESZTELEN időpontokban edz az edző szobájában, ami pont felettem található. Mivel ez egy 1970-es nagyon olcsó panel az ország egyik legrosszabb városában ezért olyan mint hangszigetelés nem létezik. Van hogy este 10-kor nekikezd és hajnali 3-ig edz. Székek, bútorok folyamatosan kaparják a padlóját és elviselhetetlen, már fizikailag fülbántó hangokat generál felettem. 2 percenként akkorát húz a bútorokon, hogy kiesik a fogtömésem. Évek óta ezt hallgatom és már-már deviáns képzeteim vannak, hogy bántani fogom ő (ami irreális mert 3-szor nagyobb ember nálam). Mivel nagyothalló ezért csöngethet neki az ember, nem érdekli. Direkt szóba sem áll senkivel. Közös képviselő is rühheli őt, de keze megkötve. Költözni nem tudok, nem tudok dolgozni jelenleg így pénzem sincs elmenekülni a mamahotelből jelenleg. Próbáltunk neki venni egy bútoralátétet de szerintem csak kidobta a kukába, nem használja. Rendőrség nem jön ki. Én komolyan mondom a börtönben nagyobb csend van, már olyan deviáns képzeteim vannak, hogy tényleg megölöm és leülöm azt a pár évet csendben ennyire kivagyok tőle. Vagy hogy elmegyek hajléktalannak mert a híd alatt csöndesebb az élet. Nem, füldugó és ipari hallásvédő kombináció nem használ, zenebömböltetés nem használ, áthallatszik mindenen is.

2023. aug. 9. 23:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/134 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszek a költözésben, mert most beleáldozol időt, energiát, pénzt és majd lehet ott más megy az agyadra. Így magát ezt a gondot kéne megoldanod, hogy a szomszéd zajongása zavar.

Fura, hogy a rendőrség nem megy ki. Most átolvastam két cikket is a témában és azt írják, hogy, ha jelezve lett a szomszédnak és ő ennek ellenére tovább zajong, a rendőrséget kell hívni. A kérdés, hogy ki hívta ki? Te? Vagy valamelyik szomszéd állítja, hogy kihívta és nem mentek ki? És ha meg is történt a telefonhívás, mikor történt? Hány órakor? (Azt olvastam, hogy este 10- hajnali 3-ig is csinálja: akkor hívtátok a rendőrséget?) Bár a csendháborítás a nap bármely szakaszában történhet, de pl a házirendekben úgy szokták feltüntetni, hogy x és y óra között lehet zajjal járó tevékenységet végezni. Ebből kiindulva szerintem nem mindegy, hány órakor hívják őket, itt sem lenne mindegy, hogy délelőtt 11-kor fúr a szomszéd vagy este 11-kor.

Szerintem érdemes lenne bemenni a rendőrségre és ott informálódni, hogy pontosan mi lehet az indok, hog nem mennek ki, mit lehetne tenni, hogy abbamaradjon a zaj.

Esetleg feljelentést tenni.

2023. aug. 10. 00:25
 12/134 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy kap 15 évet, legrosszabb esetben is 8, de az a nagyon maximum.
2023. aug. 10. 00:25
 13/134 A kérdező kommentje:
#10: Van. Mindig amikor meglátom az autóját 500-as lesz a vérnyomásosm, hogy itthon van, kezdődik minden előről.
2023. aug. 10. 00:37
 14/134 anonim ***** válasza:
81%
Hát akkor meg nem kell kinyirni, hanem haverkodj thai-boxolókkal, azok állatok. De te magadsz is vehetsz, sokkolót, kabító botot, viperát, paprikasprayt. Ezt csak azért ha egyszer még is elszakadna a cérna, amit igazából meg is értek, akkor legyen mihez nyúlni.
2023. aug. 10. 00:38
 15/134 A kérdező kommentje:
#11: Én hívtam ki. De szomszéd is hívott már rá. Éjszaka történt, hajnali 2-kor meg éjjel 11-kor is.
2023. aug. 10. 00:45
 16/134 anonim ***** válasza:
88%
És mit mondtak, miért nem mennek?
2023. aug. 10. 01:01
 17/134 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel egy panelvárosban.
2023. aug. 10. 01:05
 18/134 anonim ***** válasza:
91%
Hát igen a rendőrség, de ha a möm kimegy valahova akkor rögtön ugranak...
2023. aug. 10. 01:21
 19/134 anonim ***** válasza:
86%

#12:

Jól van, mert te azt hiszed, hogy csakúgy le lehet ülni 8 évet a sitten vidáman. Van egy régi mondás, ami a világ leghíresebb filmjében is elhangzik: a börtönben sokkal lassabban telik az idő. És 8 év alatt lehet megkéseli odabent valaki, meghal, akkor mi lesz? 8 év a sitten marhára nem telik le olyan hamar, főleg nem minden gond nélkül, az nem egy kacsalábon forgó gyémántpalota, öreg.

#14:

Ja, persze, aztán majd így elkezdődik egy háború is egy nála 3x nagyobb emberrel, amiből megint csak k*rvára nem jól fog a kérdező kijönni, de ajánlgassad csak a fegyverkéidet.

2023. aug. 10. 04:20
 20/134 anonim ***** válasza:
2023. aug. 10. 07:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!