Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy viszonyultok a homoszexua...

Hogy viszonyultok a homoszexualitáshoz és a homoszexuális párokhoz?

Figyelt kérdés
Csak civilizált és őszinte válaszok érdekelnek. Teljesebb képet kaphatnék/kaphatnánk megítélésükről ha mellé tennétek a nemeteket és korotokat. én pl F/21. (vagyis férfi, korom 21)

2013. nov. 11. 09:29
 71/107 anonim ***** válasza:
58%
Soha nme értettem azokat akik a gyerekekkel jönnek ha meglátják...miért ?Mit is látnak?HOgy két ember megcsókolja egymást? A szülőnke kell tudnia elmagyarázni neki , hogy valójában mi is ez? Vagy ne beszéljenek erről sosem?
2013. nov. 12. 08:28
 72/107 anonim ***** válasza:
71%

"Anál egy új "találmány" mi hoztuk létre a kapcsolatot az agyunkban, mellesleg cél nélkül pusztán élvezetet hajszolva és természetes ösztöneinkkel szembemenve. (undor a széklettől satöbbi satöbbi... mert miért is undorító számunkra? mert az agyunk erre a hatásra olyan vegyületet szabadít föl ami kiváltja az undort, vagyis amit a tudatunk undor ként értelmez ami viszont befolyásolja a tudatos döntéseinket. miért? mert tudja hogy baktériumok fertőzés satöbbi satöbbi erre mi hogy reagálunk elnyomjuk és szexuális vággyal fölszabaduló folyamatokkal elnyomjuk szó szerint megkerülve ezzel a természet törvényeit."

Akkor bárki, aki valami extrém sportot űz vagy veszélyes artistaprodukciókat mutat be, az szintén mentálisan beteg, hiszen legyőzi a természetes félelemérzetét pusztán anyagi- vagy örömszerzési célzattal, extra adrenalin kedvéért stb. Perverz, retartdált állatok azok mind!

2013. nov. 12. 08:51
 73/107 anonim ***** válasza:
58%

...és még mindig nem tudom, hogy ha óvszerrel csökkentjük a fertőzés veszélyét, akkor OK-e az anális szex, hiszen nem kell legyőznünk az undorunkat annyira, nem? nincs fertőzésveszély stb.

Hozzátenném, hogy azért egy péniszt szájba vanni, az is hasonló. Hiszen ott is vannak/lehetnek baktériumok stb, a fertőzésveszély ott is fennáll.

2013. nov. 12. 08:55
 74/107 anonim ***** válasza:
58%

"Viszont azt sem tartom helyénvalónak hogy például nyilvános helyeken mondjuk egy pláza közepén két férfi vagy két nő csókolózzon. Egész egyszerűen nincs ez rendben, ott például gyerekek is vannak de nem csak ez az oka egyszerűen mindennek van határa"

Hogy most még a társadalmi normák megvitatását is idekeverjük, az már tényleg túlzás. :)

2013. nov. 12. 08:57
 75/107 anonim ***** válasza:
82%

civilizáltság, meg felvilágosultság :D, attól hogy technikailag milyen fejlettek vagyunk, attól még mi emberek, 99% sehol se vagyunk.

van meleg ismerősöm, nem döbbentett meg a dolog mikor megtudtam róla. tény hogy azonos neműekkel kíván szexuális kapcsolatot, fenntartani egy ilyen személy, de attól még nem nemzőképtelen...

továbbá ott vannak pl a down szindrómások, őket is agyonütötték régen, engem nem zavarnak a a statisztikailag normálisnak vélt átlag embertől eltérő egyedek.

a szexuális életüktől eltekintve ezek az emberek lehetnek ugyan olyan jók vagy rosszak, nekem az egyetlen meglepetést az okozta, hogy pl a Melegekben ugyan úgy nem törvényszerű, hogy akármilyen más normálistól eltérő jelenséget ők se fogadnak el, szóval a saját mivoltukat, természetesnek tartják :), de ezt csak én gondolom így.

de lehet h minden normálistól eltérőt ki kellene irtani, hogy csak az "Egészségesek" maradjanak,

akkor lehet hogy a mi kedves kérdezőnket is eltennék láb alól :D

2013. nov. 12. 09:09
 76/107 anonim ***** válasza:
58%
Minden visszavezethető arra hogy kit milyen környezet vesz körül. Aki tud utálni azért valakit mert mondjuk albínó vagy balkezes vagy vörös hajú vagy roma vagy meleg ott minden esetben problémák vannak a személyiséggel. Ezt lehet vitatni de ez kimutatott tény.
2013. nov. 12. 09:12
 77/107 anonim ***** válasza:
58%

"én tudom hogy az ENSZ törölte a mentális betegségek listájáról"

kérdezo, szerintem inkább ne égesd magad tovább :D:D már én érzem magamat kellemetlenul helyetted :D

2013. nov. 12. 09:30
 78/107 anonim ***** válasza:
58%

"kérdezo, szerintem inkább ne égesd magad tovább"

Miért is? Ez ténykérdés, és nem mondott semmi rosszat

"The World Health Organization's ICD-9 (1977) listed homosexuality as a mental illness; it was removed from the ICD-10, endorsed by the Forty-third World Health Assembly on May 17, 1990"

2013. nov. 12. 09:34
 79/107 anonim ***** válasza:
58%
Sztem a kérdező nem égeti magát , csupán érdeklődik valamiért..valszínű izgatja a dolog.
2013. nov. 12. 09:36
 80/107 A kérdező kommentje:
Ha az ENSZ azt mondja ugorj a kútba beleugrassz?
2013. nov. 12. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!