Hogy viszonyultok a homoszexualitáshoz és a homoszexuális párokhoz?
semmi beteget nem látok a kakis-pisis részben, elég elborult, nem mondom, de te hogyan definiálod a betegséget? Orvos vagy pszichológus vagy?
Másik:
"Ha az egész világ meleggé válna (nem a globális felmelegedésre gondolok, bár a kettő közül nehéz lenne megmondani melyik a rosszabb XD) bármennyire is akarna gyereket egy meleg pár természetes úton sosem sikerülhetne. "
Ne haragudj, de a meleg pár tagjai teljesen természetes úton is tudnak szaporodni, nyilván nem egymással, de ez milyen érv már? Ráadásul egyre több adat van arról, hogy esetleg kimondott előnyei vannak egy adott %-nyi homoszexuális populációnak a teljes populáción belül a túlélés szempontjából, de lusta vagyok a forrásokat megkeresni és beidézni, járj utána magad, ha érdekel.
"Mesélek is róla. kétszer próbáltam a lány kérésére, de nekem nagyon nem volt oké. "
Aha, tehát neked nem volt oké, ezért "természetellenes". De azért kipróbáltad...tehát beteg vagy...
Jó, tehát: latexbe öltözni beteg? A szado-mazo beteg? Swinger klubba járni beteg? Két csajjal egyszerre szexelni beteg? És ha a két csaj egymással is játszik közben? Hol a határ? Te mondod meg, hogy meddig egészséges és meddig nem?
Én azt gondolom, hogy amíg valaki senkinek nem árt, addig kár foglalkozni a szexuális életével. Ha két meleg ember együtt boldog, akkor miért neveznénk "betegségnek" az ő kapcsolatukat?
Tehát akkor ha van valahol a világon (mert biztos hogy van) egy 12 éves lány vagy fiú és ő is akarja egy felnőtt férfival vagy nővel akkor az már nem betegség? ugyanez ez vonatkoztatva egy állatra (már ha belelátnánk a fejébe) és itt most nem a bűncselekményrésze a lényeg meg az állatkínzás hanem a vágy. hát mit ne mondjak akkor érdekesen látod a világot.
Igen hát mit meg nem adnék ha két lánnyal lehetnék és közben ők egymással. Minden bizonnyal életem egyik legboldogabb eseménye lenne/lesz XD. De attól még egész egyszerűen nem értem hogy ez hogy lehet izgató hogy két nő egymással, és igen ezt is lehet betegségnek nevezni, mert mégis mi ebben a természetes, de sajnos inkább még midig ösztönlények vagyunk még mintsem intelligens életformák (vagyis az agyunk "irányítgatni" tudja a tudatunkat, a tudatos döntéseinket) és ha az agyamban azok a bizony kémiai anyagok szabadulnak fől akkor nem sok mindent tehetek vagy engedek neki vagy nem, persze sokan ellen tudnak állni ilyen dolgoknak (lásd azt a pedofilt akinek helyén a szíve és sosem bántania egy gyereket kettőnk között csak az a különbség hogy neki ellen kell állnia nekem pedig nem, ennyi ennyi a különbség semmi más, szóval igen én is egy beteg állat vagyok mint a hetero férfiak 90% aki izgatónak találja ha két nő egymást kényezteti :D:D:D:D:D)
Egyébként qrvára eltértünk az eredeti kérdéstől, még délelőtt tényleg csak az érdekelt hogy ki hogy egyszerűen hogy viszonyul a dologhoz így estére meg egy ugorjunk egymásnak, nekem van igazam fórum lett belőle.
"semmi beteget nem látok a kakis-pisis részben"
Ja és szerintem ezt azért ne nagyon hangoztasd. XD Szerintem ezzel a kijelentéssel sokan nem értenének egyet.
"Ja és szerintem ezt azért ne nagyon hangoztasd. XD Szerintem ezzel a kijelentéssel sokan nem értenének egyet."
Semmi szégyellnivalót nem látok a véleményemben. Undorítónak tartom, igen, de nem az a "betegség" definíciója, hogy én mit tartok undorítónak, és mit nem.
" még délelőtt tényleg csak az érdekelt hogy ki hogy egyszerűen hogy viszonyul a dologhoz így estére meg egy ugorjunk egymásnak, nekem van igazam fórum lett belőle."
Ehhez képest reggel 10 előtt kifejtetted, hogy természetellenes betegségnek tartod. Én meg még azóta is várom, hogy milyen kritériumok alapján sorolsz valamit a betegségek közé, hiszen nyilván jobban tudod, mint azok a kutatók és tudósok, akik szerint nem az.
"Tehát akkor ha van valahol a világon (mert biztos hogy van) egy 12 éves lány vagy fiú és ő is akarja egy felnőtt férfival vagy nővel akkor az már nem betegség?"
Te is nagyon jól tudod, hogy egy 12 éves gyerek, sem testileg, sem lelkileg nem áll készen:
1) egy ilyen döntés meghozására
2) az aktusra
3) az aktus következményeire.
Egy állatnál elsősorban az a gond, hogy nehéz meggyőződni róla, hogy mit akar.
De mondom, az, hogy mi betegség, és mi nem, az egy összetett kérdés. A pedofíliát elsősorban bűncselekményként kezeljük nagyon helyesen, amellett másodlagos, hogy az elkövető milyen mentális állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!