Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy viszonyultok a homoszexua...

Hogy viszonyultok a homoszexualitáshoz és a homoszexuális párokhoz?

Figyelt kérdés
Csak civilizált és őszinte válaszok érdekelnek. Teljesebb képet kaphatnék/kaphatnánk megítélésükről ha mellé tennétek a nemeteket és korotokat. én pl F/21. (vagyis férfi, korom 21)

2013. nov. 11. 09:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
39%
19, én nem erről beszéltem...
2013. nov. 11. 13:41
 22/107 anonim ***** válasza:
78%
És ezek csak azok a területek, amiknek már "belőtték" a funkcióját, van még bőven, aminek csak sejtik. De mondjuk a 80%-ának a működése már ismert, aztán, a neuronkapcsolat működése szintén, az ingerületvivő anyagok szintézise és összetétele dettó, ergo a lényeggel tisztában vagyunk már. Nem jelentheted ki kategorikusan, hogy semmit nem tudunk az agyról, mert ez hülyeség.
2013. nov. 11. 13:42
 23/107 anonim ***** válasza:
36%

# 21

Akkor légy szíves kapcsold össze másképpen a kettőt, hogy megértsem, mire gondolsz. Forrást persze kérek.

2013. nov. 11. 13:43
 24/107 anonim ***** válasza:
80%

Már megint ez a tipikus, homofóbok által agyonhasznált összehasonlítás a pedofíliáról és a homoszexualitásról...

Az a gond, hogy egyikőtök sem gondol bele egy óriási különbségbe a kettő között: A pedofil gyerekkel létesít szexuális kapcsolatot, amit a gyerek nem akar, ergó erőszakról van szó, ami ráadásul késöbbi fejlődésére is kihat negatívan. Tönkreteszi a gyereket, ezért bizony komoly bűncselekmény.

Ellenben két meleg ember kapcsolata/szexuális együttléte mindkét fél részéről beleegyezett dolog, mindketten akarják és pozitív élményben lesz részük. Senkinek sem ártanak vele.

Persze a legtöbb homofób már csak azért is beleüti az orrát minden ilyen dologba, mert neki nem tetszik ez a viselkedés. De kérdem én, ki nem szarja le, hogy tetszik-e? Nem a ti kedvetekért teszik, amit. Még a valódi leszbikusok sem a szánalmas farokverő és álszent srácok miatt vannak együtt, hogy szórakoztassák, hanem mert szeretik egymást (jobb esetben, más esetben csak a szex miatt).

Szóval kérdem én, miért nem lehet elfordulni és továbblépni, ahelyett, hogy éveken át pofázzátok ugyan azt, ami sosem fog semmit változtatni a meleg embereken?

2013. nov. 11. 14:06
 25/107 A kérdező kommentje:

17-es: A kérdező nem bújt ki a válasz alól csak mást dolga is van mint hogy percenként nézegesse hogy milyen válaszok jöttek :D. Egyébként már válaszoltam, "a nem lehet összehasonlítani" szerintem elég egyértelmű. Nem egy létsíkon létezünk XD ha benned egyáltalán felmerül hogy a két dologban van bármi hasonlóság is.

19-es: Az agyról nyilván baromi sokat tudunk (már ha igaz, mert láttunk már szilárdan bizonyított dolgokat megdőlni), de ez csak a felszín, maga a mibenlétét nincs ember aki felfogná. A tudat-gének-gondolat-hatások-emlékek közötti felfoghatatlan komplexitást. Molekuláris sőt atomi szinten, megtudunk magyarázni talán sok dolgot különféle hatásokra gyakorolt, általunk rendelkezésre álló "egyszerű" műszerekkel, de ez csak a felszín. És igen Den2013 sem a tudásunk sem a technológiánk nem elég fejlett hogy ezekre a dolgokra válaszolhassunk. Egyébként engem nem is ez érdekelt hanem hogy egyes nemek és korok hogyan viszonyulnak a kérdéshez, na mind1.

- utolsó ezzel remélem megérted hogy NEM UGYANARRÓL A DOLOGRÓL BESZÉLÜNK!!! "Ami viszont "tudományos értelembe" véve számít az hogy mind2 olyanok iránt érez szexszulás vonzalmat akik iránt egy egészséges ember nem (azonos neműek, gyerekek, állatok...)"

Itt senki nem beszél arról hogy tenni vagy nem tenni. Itt arról van szó hogy a vágy maga betegség. Ha ezt betegségnek tartod egy gyerekkel vagy állattal kapcsolatban akkor egy ez az azonos neműekre is vonatkozik.

2013. nov. 11. 14:24
 26/107 A kérdező kommentje:

Na csak hátha megérted hogy mennyire nem egy a kettő (persze tudom hogy abszurd a hasonlat és remélhetőleg nem következik be egyik se) De ha az egész emberiség balkezessé válna nem valószínű hogy kihalna még ha az egész emberiség homová válna akkor igen csak valószínű :D:D:D

A bal kezességtől kéz el tudja látni a funkcióját, a homokosságtól pedig a szex nem tudja ellátni a funkcióját.

De még ezek is kevesek hogy megérts mennyire összehasonlíthatatlan a kettő, istenem már belegondolni is abszurd :D:D:D:D

2013. nov. 11. 14:48
 27/107 anonim ***** válasza:
65%

"a nem lehet összehasonlítani" szerintem elég egyértelmű. "

de még mennyire, hogy ez kibújás a válasz alól. ugyanis ha a pedofíliát ossze lehet hasonlítani akkor ezt is. ha ezt nem, akkor a pedofíliát sem.

"mind2 olyanok iránt érez szexszulás vonzalmat akik iránt egy egészséges ember nem "

tehát te mondod meg, mi az egészséges és mi nem? miért nem én mondom meg. én azt mondom, hogy aki szerint a melegek betegek, az maga beteg.

2013. nov. 11. 16:49
 28/107 anonim ***** válasza:
67%

"ha az egész emberiség balkezessé válna nem valószínű hogy kihalna még ha az egész emberiség homová válna akkor igen csak valószínű :D:D:D

A bal kezességtől kéz el tudja látni a funkcióját, a homokosságtól pedig a szex nem tudja ellátni a funkcióját. "

ez meg egy újabb elborult okoskodás. tehát aki nem akar gyereket, az beteg, mert ha ez egész emberiség nem akarna gyereket, kihalna az emberiség. logika rulez. vagy csak inkább trollkodsz? valószínū.

2013. nov. 11. 16:52
 29/107 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező: a kérdést rengeteg síkon vizsgálhatjuk...

Orvosi szemmel nézve nyilván nem tudod, hiszen nincs meg hozzá a szükséges képzettséged, de azért mondjuk azt, hogy a betegségeknek tünetei vannak, hatására a beteg rosszul érzi magát stb. Melegnek lenni nem okoz lelki problémákat, fizikai problémákat stb, nem igazán felel meg a betegség kritériumainak.

Ha a pedofíliával szereted hasonlítani, akkor tessék: a pedofilok finoman szólva sem nevezhetők lelkileg kiegyensúlyozott személyeknek, amit tesznek, az erőszak, és egy gyerek életének a tönkretétele, az szerintem tekinthető kóros állapotnak (bár tudtommal .

Ha társadalmi síkon vizsgáljuk, akkor a melegek aránya a társadalomban elég konstans, tehát nem fenyeget a kihalás veszélye.

Az, hogy mi "természetes", és mi nem, az nem objektív fogalom, és végképp nem te határozod meg. Ugyanakkor a homoszexuális viselkedés az állatvilágban sem ritka.

Tehát az én szemszögemből nézve biszexuálisnak vagy homoszexuálisnak lenni pont olyan természetes, mint balkezesnek lenni.

Ami még hasonlóság a balkezesség és a homoszexualitás között az az, hogy mindkettő kisebbséget képez a populáción belül, és sokan természetellenesnek/betegségnek tekintik vagy tekintették, miközben egészségügyi szempontból legalábbis ugyanakkora hátrányt okoz mindkettő a mindennapi életben (semennyit).

2013. nov. 11. 19:00
 30/107 anonim ***** válasza:
26%
Engem nem zavarnak, de azt nem szeretem, ha direkt a pofámba nyomják a dolgot, gondolok itt a meleg felvonulásokra. Sajnos Magyarország nem annyira toleráns ez ügyben, mint pár külföldi állam.
2013. nov. 11. 19:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!