Hogy viszonyultok a homoszexualitáshoz és a homoszexuális párokhoz?
A válasz rendkívül egyszerű. mi az egészséges, természetes? A heteroszexualitás. minden ami nem egy nőről és egy férfiról szól azt tartom betegségnek, mentális betegségnek. Sőt és most jön a "poén" az egészben, elgondolkoztam. Elméletileg egy efebofil (serdülők iránti vonzódás) kevésbé beteges mint a homokosság. Miért? mert már menstruál. Vagyis "természetes" a párosodás, tudom abszurd de mégis igaz.
És ha elfogadjuk a kakis-pisis szexet betegségnek akkor minden más is az. Ha nem tartjuk betegségnek, betegesnek akkor pedig semmi sem az.
"És ha elfogadjuk a kakis-pisis szexet betegségnek akkor minden más is az. Ha nem tartjuk betegségnek, betegesnek akkor pedig semmi sem az."
Hát elég egyszerű a gondolkodásod, de mindegy...én feladom :D
"minden ami nem egy nőről és egy férfiról szól azt tartom betegségnek, mentális betegségnek"
Tehát akkor 2 nő + 1 férfi az tényleg beteg, viszont ha a férfi ki van kötözve, és egy nő ostorral neveli, az egészséges? Miért nem mentél pszichológusnak, komoly karriert futhatnál be...
Azt már tisztáztuk korábban, hogy az anális szex minden formája természetellenes? Mi a helyzet az orálissal?
Mert ugye tudod, hogy a száj sem arra van, hogy te abba a péniszedet helyezd el...
Lehet hogy relatív fogalom, hogy "egy egészséges szintig" de a többségnek ez gyakorlatilag teljesen ugyanazt jelenti. A többségnek ez intervallum teljesen egyértelmű, mindenkiben ott van az a láthatatlan, megfogalmazhatatlan, emberi jó érzés határain belül... sajnálom ha magyaráznom kell. Legalább is az egészséges szegmensben biztosan. Megint ez az egészséges, ugye? XD Sztem tudod jól hogy miről beszélek és hogy mit hogy értek.
Hmmm. Orális szex jó kérdés. Nos igen természetes. nem azért mert az állatok is csinálják, hanem mert férfi és nő között zajlik, fokozza a szexuális vágyat, a megtermékenyítés esélyét. Vagyis természetes. És szerencsére igen csak élvezetes.
Tudtam hogy jön a segglyuk, (ezért már előre megírtam) előre. Egyébként még én vok korlátol?, itt a szop ásos rész mennyire köszönőviszonyban van már a valósággal mi? vagy téll nem érted amit mondok mert akkor írom részletesebben.
Jöhetsz azzal hogy az anális is ilyen lehet egyeseknek akkor az is természetes, de ez nem ugyanaz szerintem. több okból is, bl csak a bacikra kell gondolni, de arra "véletlenre" hogy miért élvezetes. mint már kifejtettem, és az is egyértelmű hogy miért ereznek erre vágyat, ami betegség/torz vágy. Felegyenesedés előtti idők... és a popószex összekapcsolódott valahogy a fenék szexuális hatásával és a ingertovábbítóval a fenékben... ez így nem nagyon "okés". Evolúciós szempontból a popszex inkább káros, a szopás sokkal kevésbé, jóval nagyobb a nyereség vele.
És mond neked az a szó valamit hogy intervallum. (a határos része)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!