Hogy viszonyultok a homoszexualitáshoz és a homoszexuális párokhoz?
Én látom hogy hogyan viszonyulok a kérdéshez. És azt is látom , hogy mekkora akadály a korlátoltság egyeseknél.
Sajnálom is meg nem is hiszen tehet róla.
Én elfogadom a homoszexualitást. Ahogyan azt is, hogy az emberek többsége soha nem fogja elfogadni a melegeket, mindig lesznek, akik egyfajta betegségként/fogyatékosságként fogják kezelni azt, ha egy személy vele azonos neműbe szeret bele.
Elég szomorú azért, hogy az emberek így látják a világot. Azzal még nincs is akkora baj, ha valaki nem bírja a melegeket, de az már szánalmas, hogy képesek megverni valakit azért, mert tőle eltérő a másik szexuális beállítottsága.
A legszomorúbb az az egészben, hogy ez sosem fog változni, mert az emberek képtelenek feldolgozni a másságot. Persze akadnak kivételek is, én sem vagyok meleg, sem bi, de még így is felháborítónak tartom a homofóbiát.
16/L
"Magát a homoszexualitást nem tartom normálisnak"
"Van homoszexuális barátom"
biztosan ő is nagyon jó barátnak tart téged, öröm lehet egy homoszexuálisnak ilyen barátra szert tenni, mint te vagy ... -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!