Hogy viszonyultok a homoszexualitáshoz és a homoszexuális párokhoz?
En elfogadom. Ha valaki egy azonos nemuvel boldog,azzal szerintem semmi baj nincsen. Sokkal jobbnak gondolok egy boldog homoszexualis kapcsolatot,mint egyes normalis kapcsolatokat,ahol verekedesek,veszekedesek,megalazas van. Nem veletlen,hogy a modern orszagokban mar elfogadjak. Tobb ilyen helyen is jartam es lattam a sajat szememmel,mennyire kulturaltan es termeszetesen lehet ezt kezelni.
19/L
Teljesen hidegen hagy a meleg téma :-)
Emberileg semmi bajom velük, volt meleg főnököm, jól kijöttünk egymással, viszont nem szívesen vagyok szemtanúja, ha két férfi csókolózik, még filmben is zavar. 37/N
Bár inkább 22 az a 22, de igazából lényegtelen. Én úgy látom a helyzetet, hogy ez nem igazán van rendben, igazából természet ellenes. És igazából igen egy betegségnek is tartóm, például a pedofíliát mindenki betegségnek tartja, de ezt nem. Pedig tudományos értelemben semmi különbség közöttük. Igazából csak a társadalmi megítélésükben van nyilvánvaló okok miatt. Vagyis mindketten olyanok iránt éreznek szexuális vágyat ami nem természetesé és nincs rendben.
Persze megérő vagyok a homosz.-kal és a bisz.-kal, de úgy látom hogy amíg nincs rá gyógyszer addig ezt a dolgot meg kéne tartaniuk maguknak. Bármennyire is igyekszik beállítani Hollywood és a nyugat hogy ezt ugyanúgy kell kezelni mint egy heterosz. párkapcsolatot. És tök természetes az ő romantikázásuk, borozgatásuk, vacsijuk, és szexük (mint ahogy valamelyik nap láttam egy filmben, két nő között és számomra igen be vallom egy lezbikus film szexuális hat rám, de mikor azt láttam ahogy a film igyekezett beállítani hogy ez milyen természetes már, meg hogy mennyire átlagos dolog hogy otthon "romantikáznak", hát nem jött át és eszméletlenül zavart amikor néztem. Ez nem természetes) szerintem ez nincs rendben. Persze ők is emberek és nem várható el hogy na egész életükben ne legyen részük olyan szexben és romantikában amire vágynak, de akkor is a házasság meg a gyerek örökbefogadás hatalmas túlzás, na meg az ilyen felvonulások meg tüntetések.... Szerintem helyén kell kezelni a dolgokat és mindenki tartsa meg magának ha ilyen tulajdonságai vannak és ne ezzel akarjuk kitűnni meg különleges lenni, és a barátai is ezzel hogy elmondhassák és beszélhessenek róla hogy nekik van egy ilyen homosz. párkapcs. élő ismerősük és hogy milyen jó fejek meg milyen rendesek és hogy én milyen felvilágosult vagyok hogy ezt elfogadom te meg nem.... Mert sokaknak ez csak figyelem felkeltés mind homoknak és mind heretoknak akiknek van ilyen ismerősük és lehet hogy ők se tudják csak tudatalatti ezért támogatják mert azt sulykolják belénk hogy ha elfogadjuk akkor vagyunk felvilágosultak és ha esetleg meg zavar akkor maradi, primitív antiszemita vagy....
Nekem semmi bajom velük, de nem is nagyon foglalkozom a dologgal. Mindenki úgy él, ahogy akar, semmi közöm hozzá.
Viszont nem szeretem, mikor tüntetnek vele.
28/N
Rémisztően unalmas a "természetellenes" duma. Légyszíves fejtsd ki, hogy pusztán "betegség" és "természetesség" szempontjából miben különbözik a - korábban szintén gyógyítani próbált - balkezességtől.
34/F
Nekem nincs velük semmi gondom.
Filmben zavar, de csak mert ott túl közel van a kamera.. az utcán nem zavarnak, nem nézek oda aztán kész, legyenek boldogok.
28F
A balkezességet és ezt nem lehet összehasonlítani. Egyébként akkor a pedofília sem betegség? mert bármennyire is igyekeznek szétválasztani TUDOMÁNYOS ÉRTELEMBEN nincs különbség. Pont ez az a dolog ami tudná érzékeltetni a helyzetet, de mivel sokan külön kezelik a dolgot ezért nem látják a nyilvánvalót.
Egyébként ugyan az ENSZ törölte a mentális betegségek listájáról, de számomra akkor is az maradt. Az agy normál elektrokémiai folyamataiban lévő zavar. Nem úgy kapcsolódik össze két vagy több dolog ahogy kéne és ez vágyként tör elő. Mivel az agyról gyakorlatilag semmit nem tudunk az agy és a tudat elektrokémiai folyamatai ilyen mélyrehatóan nem ismertek ezért nincs esélyük azonosítani a hibát és ezért nincs is gyógymódja. De az egészben a legfontosabb hogy SZERINTEM.
"A balkezességet és ezt nem lehet összehasonlítani. "
Miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!