Hogy viszonyultok a homoszexualitáshoz és a homoszexuális párokhoz?
"ez meg egy újabb elborult okoskodás. tehát aki nem akar gyereket, az beteg"
Igen pontosan ezt mondtam. Hihetetlen. Ha az egész világ meleggé válna (nem a globális felmelegedésre gondolok, bár a kettő közül nehéz lenne megmondani melyik a rosszabb XD) bármennyire is akarna gyereket egy meleg pár természetes úton sosem sikerülhetne.
"Melegnek lenni nem okoz lelki problémákat"
Ez valami vicc? Persze nem minden melegnek okoz lelki traumát, és megpróbáltatást de a többségnek biztos és ez a pedokra is igaz.
Balkezesség és homoság. Egész egyszerűen nincs épeszű ember aki a két dologban lát bármi hasonlóságot. Sőt azt se hiszem el hogy te ezt komolyan gondolod. Ha a funkciót, a tényezőket, eleve a mibenlétük összetettség figyelembe véve ez a két dolog összehasonlíthatatlan. A két kezünk tök egyforma 50-50 százaléknak kéne lennie hogy melyik lesz a domináns. (valami a tesztoszteronhoz van köze még a magzatban akinek később jut a szervezetében vagy kisebb mértékben akkor annak a bal agyféltekéje lassabban fejlődik és mivel a bal agyfélteke irányítja a test jobb oldalát ezért lesz domináns az ilyeneknél a bal oldal mivel így a jobb agyféltekéjük fejlődik gyorsabban, ez valami elmélet, de szerintem ennél sokkal egyszerűbb oka van hogy miért jobb kezes a többség, valami a szervek miatt, hogy melyik-melyik oldalon van és ezért úgy a fejlettebb. Az evolúcióban így jött ki a lépés. vagy hogy a jobb kezet legyen használatban és így minimálisan ugyan de így több az esélye hogy a bal kéz védi a szívet egy esetleg sérüléstől... ) De basszus ennek mi köze van egy szexuális degenerációhoz? a szexuális degenerációk pedig gyakorlatilag mindenben megegyeznek kivé egyetlen dolgot hogy ki vagy mi iránt érzik vágyat. a többi folyamat az agyban ugyanaz miközben rátör a vágy, a hibák a génekben és/vagy az elektrokémia folyamatokban vagy egyed fejlődésében és fejlődése során ért tényezőknek vagy mit tom én mi okozza, (egyébként senki se na mind1) a lényeg hogy tök egyforma a két vagy több szexuális deg. csak a "célközönségben" van eltérés ez pedig maga a betegség szempontjából teljesen lényegtelen..... Mint már mondtam a különbség a társadalmi megítélésükben van NYILVÁNVALÓ okok miatt legyen szó bármelyik szexuális deg.-ről.
Kérdező, lásd itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
a 4. választ még, elég széles körben lefedi a kérdést.
Nem szexuális degeneráció egy állat vagy egy gyerek vagy ami még "jobb" egy azonos nemű gyerek iránt szexuális vágyat érezni? Szerintem pedig a vita innentől fogva értelmetlen.
Egyébként gondolt már arra valaki hogy miért jó az anal szex. (mindegy hogy hetero vagy homo) Mert egész egyszerűen kijátsszuk vele a természet az evolúció "szabályait". Van ott egy inger továbbító ami dopamin felszabadulást okoz az agyban. Miért? Hogy amikor még öntudatlan ösztön lények voltunk az agyunk ilyen kis "trükkökkel" irányított minket, pozitív megerősítést küldött hogy a székletürítés jó dolog :D. Vagyis sokan ezt "használják ki", pedig az nem azért van ott. Sajnos ma még mindig ott tart a többség hogy bizonyos vegyületeknek nem tud ellenállni legyen szó bármiről amivel a mindennapok során szembetalálhatja magát az ember. Na persze ennek semmi köze a kérdéshez csak megjegyeztem.
"Nem szexuális degeneráció egy állat vagy egy gyerek vagy ami még "jobb" egy azonos nemű gyerek iránt szexuális vágyat érezni? Szerintem pedig a vita innentől fogva értelmetlen. "
Egyrészt a homoszexualitásról beszéltem, másrészt nem tudom megint, hogy milyen síkon értelmezzelek. Orvosilag vagy a pszichológiában nem tudok róla, hogy létezne ilyen kategória, hogy "szexuális degeneráció", ha meg köznapi értelemben gondolod, akkor ja, pedofilnek lenni elég beteg dolog, biszexuálisnak vagy homoszexuálisnak lenni meg rohadtul nem az.
"Kérdező, lásd itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
a 4. választ még, elég széles körben lefedi a kérdést."
Ezt elolvastad már?
Egy másik kérdéshez írtam:
Elég sok orvos, pszichológus, tudós és kutató foglalkozott a témával évtizedeken át, amíg arra jutottak, hogy nem betegség. Nem túl valószínű, hogy a GYK látogatói között van olyan, aki komoly ellenérvrendszert tud felépíteni hirtelen. :) ezért marad az, hogy "természetellenes", "gusztustalan", "négy fal között", "de ne vonuljanak fel", "vonuljanak, de ne öltözzenek botrányosan", "Isten szerint bűn". Szokott még az előjönni, hogy "az állatok nem csinálnak ilyet", de amióta egyre több állatfajnál sikerül megfigyelni homoszexuális viselkedést, azóta ez az érv is elég ingatag. :-)
Igen elolvastam, és mint már korábban is utaltam rá nem tartom bűnnek, és igen tudom hogy az ENSZ törölte a mentális betegségek listájáról, mint már mondtam de számomra ez nem jelent semmit és mint már korábban is mondtam sztem nincs különbség az egyes deg.-ek között. ha te betegségnek tartod a pedoságot, animalt, kakis pisis meg mit tom én milyen beteges dolgok vannak. Akkor azért mert pl mindkét fél szereti a kakis-pisis-hányos izét akkor az nem betegség mert mindketten szeretik? Ha pl van egy 40 férfi meg egy 12 éves kislány akkor az se betegség ha mindketten akarják? (ugyanez egy kisfiúval és ez az ami talán igazán érzékelteti mennyire is ugyanaz a kettő, a homopedo már ha van ilyen szó) na sajnos az állatokat nem tudjuk megkérdezni de ha így lenne és mindkettő akarná akkor nem lenne betegség? Ahogy a világ halad nem lepődnék meg 50-100 év múlva ezeket is törölnék a mentális betegségek listájáról...
Jah másik kedvencem. összezárt majmok homokosok lesznek akkor már nem is betegség? :D:D:D:D ha megeszi valamelyik állat a sz@rát akkor már mi is megesszük? nem csak azt mutatja mivel ők is szexel szaporádnak akkor jó eséllyel náluk is lehetnek olyan egyedek akiknél kialakul ilyen hajlam?
Az ánusz nem azért van hogy segbekukit játszunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!