Hogy viszonyultok a homoszexualitáshoz és a homoszexuális párokhoz?
De most ne keverd ide a társadalmi normák kérdéséet, éppen elég az, hogy azt írod, hogy
"Jó pénzért mindenki azt ír amit mondanak neki például. és a józan ítélőképességem szerint akkor is betegség,"
Miért nem olvasol akkor utána? Nehogy már komolyan azt állítsd, hogy te a "józan ítélőképességed" alapján diagnosztizálsz betegségeket...beszélgettél legalább a témáról orvosokkal, pszichológusokkal vagy melegekkel? Tudod, hogy mik a betegségek kritériumai?
Ld. pl itt:
vagy itt:
"A demokráciai is így működik papírforma szerint, hogy a kisebbség elfogadja és alkalmazkodik a többséghez"
Valamit nagyon félreolvashattál. :)
A többség dönt ugyan egy csomó kérdésben, de egy csomó minden beletartozik ám a demokráciába, különösen a különböző kisebbségek kérdésében.
És abban egy szó sincs róla hogy a kisebbségnek is alkalmazkodni kell a többséghez.
43 éves elvtárssal szívesen összemérném a tudásomat, hogy megtudjuk melyikünk tudása a nagyobb és melyikünk az olvasottabb vagy nagyobb IQ-val rendelkező. Amíg viszont nem áll rendelkezésre ilyen adat, addig nem feltételezhetem hogy én vagyok az okosabb és te sem feltételezheted ugyan ezt magadról, de még ha te is vagy a kettőnk közül az intelligensebb akkor sem hiszem hogy a gyerekes dologban a többség veled értene egyet. Egyébként meg már qrvára elegem van ebből a kérdésből, de tényleg már nagyon fárasztó. Éljen a segbekuki dugjunk meg mindenkit és mindent mert ez természetes dolog és neveljük erre a gyerekeket, és mindenki alkalmazkodjon ehhez akit, esetleg zavar vagy undorítónak vagy betegségnek tartja az pedig maradi és antiszemita. Fuck jeee húú mekkora teljesítmény.
"akit, esetleg zavar vagy undorítónak vagy betegségnek tartja az pedig maradi és antiszemita. Fuck jeee húú mekkora teljesítmény."
Hmm, ilyen érvelést itt most nem láttam. Szíved joga, hogy zavarjon, vagy undorítónak tartsd. Betegségnek is tarthatod, de azzal mondjuk széllel szemben pisilsz.
Érdekes hogy egyáltalán úgy fogsz bele egy kérdésbe amihez se hangulatod se megalapozott tudásod nincs.
Ezek nélkül meg csak azt olvasni a hozzászólásaidban , hogy így káros meg úgy káros meg fa...om se tudja.
Nekem van gyerekem és meleg vagyok és soha semmi hazugság nem hagyta el a számat. A gyerek az nem hülye és bizony MINDEN kérdésére a korának megfelelő szinten tudni kell válaszolni egy szülőnek. Nemcsak ebben a kérdésben.De gon doloöm Te már nagyon sok tudással rendelkezel gyereknevelés dolgokban hehe. Bár a neveltetésed az rögtön kiugrik a magasröptű hozzászólásaidban ( WHO téma meg demokrácia )
Gondolom ez most elég fura de arról én nem tehetek ha másoknak egy másfajta nevelés jutott és ez ekkora nézeteltéréshez vezet.
Gratulálok a szüleidhez akik egy atomh..e gyereket csináltak.
Az én 12 éves kislányomnak több a racionális és következetes gondolkodásmódja.
Férfi vagy vagyis számokban pedig 21 :)
"Miért is? Ez ténykérdés, és nem mondott semmi rosszat
"The World Health Organization's ICD-9 (1977) listed homosexuality as a mental illness; it was removed from the ICD-10, endorsed by the Forty-third World Health Assembly on May 17, 1990""
de igen, hulyeséget beszél. az ENSZ nem WHO.
"de igen, hulyeséget beszél. az ENSZ nem WHO."
Az ENSZ szervezeteit nem tekintjük ENSZ-nek? Az UNESCO vagy az UNICEF nem ENSZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!