Hogy viszonyultok a homoszexualitáshoz és a homoszexuális párokhoz?
"Az érvelésem következetes"
Akkor engedd meg, hogy összefoglaljam:
1) a szex csak akkor természetes, ha célja az utódnemzés, ld itt:
<"ez meg egy újabb elborult okoskodás. tehát aki nem akar gyereket, az beteg" - Igen pontosan ezt mondtam. Hihetetlen>
Tehát mentálisan betegek, a meddő párok, illetve azok, akik védekeznek szex közben.
2) Minden szervet csak a megfelelő célra és helyre! Az anális szex mentális betegség...
3) ...Kivéve az orált, mert az kivétel (mert kisebb a fertőzés veszélye), és mert segíti a megtermékenyítést.
lásd: "Nos igen természetes. nem azért mert az állatok is csinálják, hanem mert férfi és nő között zajlik, fokozza a szexuális vágyat, a megtermékenyítés esélyét. Vagyis természetes"
4) Nem tudom, mi a helyzet akkor, ha az anális szexhez óvszert használnak, de gondolom az 1)-es pont lép életbe
5) Mentális betegség minden olyan szexuális aktus (nem tudom, hogy csak csinálni vagy gondolni rá is elég), ahol a felállás nem 1 ffi + 1 nő. Érv: nem természetes.
Erős bajban vannak azok, akik valamilyen kromoszómahiba miatt nem sorolhatók egyik nemhez sem. A definícióból következik, hogy bárki, aki lefekszik velük, az mentálisan beteg.
6) Ha a pár egyik tagja férfi, a másik menstruál, akkor az természetes. Ebből gondolom következik, hogy az 50 feletti nők esetében a szex gondolata is mentális betegségnek minősül.
lásd: <Elméletileg egy efebofil (serdülők iránti vonzódás) kevésbé beteges mint a homokosság. Miért? mert már menstruál. Vagyis "természetes" a párosodás, tudom abszurd de mégis igaz.>
1. Igen, de ha ennyire mellé akarod magyarázni hogy mit hogy értek akkor én nyilván azt az aktus is természetellenesnek tartok aminek a célja az utódnemzés de nem sikerül? ugye? mert ezt mondtam nem? mert szerintem qrvára nem mondtam ilyet.
2.Az anál és orál között több nagy különbséget is látok. az orál azért természetes mert minden bizonnyal természetesen fejlődött ki már jó régen. és nem egy mellékvágány ami mára haszontalan (mint pl kis lábujj, vagy a vakbél) Vagyis ebből az következik hogy az erre vonatkozó vágyunk, természetes, egészséges. És ez a lényeg. Az olyan szex természetes ami mögött természetes vágy húzódik meg. ezért term. egy 50-es nővel is. Anál egy új "találmány" mi hoztuk létre a kapcsolatot az agyunkban, mellesleg cél nélkül pusztán élvezetet hajszolva és természetes ösztöneinkkel szembemenve. (undor a széklettől satöbbi satöbbi... mert miért is undorító számunkra? mert az agyunk erre a hatásra olyan vegyületet szabadít föl ami kiváltja az undort, vagyis amit a tudatunk undor ként értelmez ami viszont befolyásolja a tudatos döntéseinket. miért? mert tudja hogy baktériumok fertőzés satöbbi satöbbi erre mi hogy reagálunk elnyomjuk és szexuális vággyal fölszabaduló folyamatokkal elnyomjuk szó szerint megkerülve ezzel a természet törvényeit. miért? csakhogy bedughassuk valahová, mindegy az hová igaz csak lyuk legyen. a dopamin meg csak dopamin legyen mindegy hogy miből származik.
5. egyik nemhez se tartoznak? mi ez ha nem betegség? ja hogy csak egy kromoszóma ide vagy oda az nem betegség mi?
Én meleg férfi vagyok és meleg kapcsolatban is élek. Nem igazán értem, hogy a pedofíliával egy lapon említik. Illetve értem. A tájékozatlanság erre vezet.
HOgy kinek mi a véleménye erről ez nemigen zavart engem eddig sohasem, hiszen ez az én életem és az én kapcsolatom. Nem értem azokat akik ezzel tudnak foglalkozni és gyűlölködni, hiszen engem sem érdekel, hogy egy másik ember milyen neművel él és egyebek.
Természetesen van rá rossz és undorító példa is de ebből van bőven a hetero kapcsolatoknál is. Tehát annyi az egész lényege, hogy semmiben sem tud különbözni, de persze aki találni akar rá okot az úgyis tud.
Az egymás mellett élés és tolerancia másban is meg kell, hogy nyilvánuljon de ehhez a helyes szülői nevelés szükséges.
Ha ez nincs meg akkor vannak gondok a gyűlölködő emberrel hiszen a gyűlöletet tanulni kell magától az nem alakul ki.
Ennyi.
43/ meleg férfi
Kib. nagy képmutatás aki az aktust utódnemzés céljának nevezi.
Nem is értem. Biztosan a 15 éves kis....k is erre gondoltak épp akik szexuális aktust létesítenek 17 éves fa...a gyerekekkel.
Mentálisan mi probléma lehet egy meleg kapcsolattal és szexxel?
Amíg kb. 10 pasiból 1 az meleg ?
Hm
Kicsit utána kellene nézni dolgoknak mielőtt valaki érvek nélkül állítja azt az igazat ami be sem bizonyított.
De nem vagyok ettől túlságosan meglepődve hisz vann ak csoportok akik azt állítják, hogy a Föld egy helyben áll és a Nap körülötte kering. Tudom vicces de létezik ez és persze a saját buta érveikkel bizonyítottnak tartják.
Az egészséges ami egészséges. Az természetes ami természetes.
Mert ez körben járó érvelés és az érveidet a saját állításaiddal támasztod alá. Ettől függetlenül én azt hiszem értem mit hogy gondolsz és értesz csak nem jól fejezed ki magad. Igazából téged nem is érdekel a téma és csak unalmadban írogatsz, előbb talán fogalmazd meg magadban hogy mit akarsz mondani és csak azután írd le a meglátásaidat. Viszont azokban amit olvastam van ráció és szerintem nem lehetsz buta ember. Én alap dolognak gondoltam hogy ha "kakis-pisis szexet" csinál valaki az teljesen beteg és a melegekre pedig úgy tekintettem, hogy azért az viszonylag rendben van. Azt hiszem felül kell vizsgálnom a meglátásomat több dologban is, de mondjuk ott az anális szex kérdés, én is és a párom is szeretjük de eddig meg se fordult a fejemben hogy ebben van bármi beteges. Szerintem inkább ezt a "beteges" dolgot úgy kell kezelni hogy vannak kevésbé beteges dolgok és vannak amik jobban azok.
Ettől az egésztől függetlenül hogy most betegség vagy nem betegség semmi sem változik. Nem tartom helyénvalónak utálni, gyűlölni üldözni őket és meg kell tanulnunk elfogadni. Viszont azt sem tartom helyénvalónak hogy például nyilvános helyeken mondjuk egy pláza közepén két férfi vagy két nő csókolózzon. Egész egyszerűen nincs ez rendben, ott például gyerekek is vannak de nem csak ez az oka egyszerűen mindennek van határa és bizony a melegeknek is be kell látni hogy ha elvárják hogy a többség tolerálja őket akkor nekik is alkalmazkodni kell a többséghez, ez a civilizált társadalom együttélési szabályának alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!