A télfanatikus, hideget imádó emberek miért fűtik a házukat otthon? A szobában nem imádják a hideget? Létezik olyan, aki télen fűtetlen házban él végig mert neki az a jó?
Figyelt kérdés
Ma reggel elég csípős idő volt, nálam -5 fokot mértem, de volt ahol -10 fokot is mértek.
Speciel én a meleget szeretem, így télen és nyáron is a forróságban szeretek lenni, bár forróságot csak kályhával tudok csinálni, mert a gáz sokba kerülne, így ma bedurrantok a kályhába délután.
Nyáron se vágyok hűvösre vagy hidegre, akkor is 30 fok körüli szobában vagyok, így rám az nem igaz, hogy légkondival örülnék a meleg időjárásnak.
Létezik olyan ember aki annyira szereti a hideget, hogy egész télen fűtetlen lakásban él?
febr. 4. 09:31
52/55 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban rontani a helyzeten. :) Elfogadni én is elfogadom, időjáráson nincs aki változtatni tudjon, ami van, azt kell szeretni vagy elviselni. Sétálni én is sokat sétálok, nekem alapból a természetbe való mozgás egy nagy hobbim, ezért se zavar be a 40 fok sem, de még a mínuszokban is nekivágok. :D
febr. 5. 22:46
53/55 anonim válasza:
Ne fokozd, akkor te nyárfanatikus hidegimádó vagy, ez már veszélyes😃
54/55 A kérdező kommentje:
Mik ki nem derülnek itt 53 válaszadás után, de most inkább melegednék a hidegben, -3 fok van kint. :D
febr. 5. 23:00
55/55 anonim válasza:
Nem tudom mennyi van kint, én a takaró alatt gubbasztok, iszonyat melegem van, de akkor sem takarózok ki. Úgy nem tudok meglenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!