A télfanatikus, hideget imádó emberek miért fűtik a házukat otthon? A szobában nem imádják a hideget? Létezik olyan, aki télen fűtetlen házban él végig mert neki az a jó?
Ma reggel elég csípős idő volt, nálam -5 fokot mértem, de volt ahol -10 fokot is mértek.
Speciel én a meleget szeretem, így télen és nyáron is a forróságban szeretek lenni, bár forróságot csak kályhával tudok csinálni, mert a gáz sokba kerülne, így ma bedurrantok a kályhába délután.
Nyáron se vágyok hűvösre vagy hidegre, akkor is 30 fok körüli szobában vagyok, így rám az nem igaz, hogy légkondival örülnék a meleg időjárásnak.
Létezik olyan ember aki annyira szereti a hideget, hogy egész télen fűtetlen lakásban él?
Hú, mit fogsz ezért kapni. :D
Amúgy én is megfigyeltem már, az én “télimádó” ismerőseim amúgy 26+ fokos lakásban ülnek jellemzően, úgy könnyű “szeretni a hideget” :D
Én még az ablakot is kinyitom órákra, pláne elalvás előtt, hogy jó hűvös legyen a levegő. Egy szoba van rendesen befűtve, ahol a macskám szeret aludni.
Max akkor fűtök amikor tényleg hideg van, annyira, hogy még az orrom is piros tőle, de abból manapság elhanyagolhatóan kevés van telente. Idén nem is volt szerintem.
Ettől függetlenül remélem lesz még ilyenből jó sok áprilisig :)
Nincs vele “baj”, de akkor ne mondja hogy “szereti a hideget” mert nem szereti.
Ez baromság, az hogy szereti a hideget nem azt jelenti, hogy otthon ülve is lóg a jégcsap az orrából.
Vagy mert más a meleget szereti, az mondjuk 0-24 izzad és hőgutát akar kapni vagy mi? Ez pont ilyen.
A “szereti a hideget” vagy “szereti a meleget” az azt jelentené, hogy szeret hidegben vagy épp melegben tartózkodni. Máskülönben nincs semmi értelme a kijelentésnek.
#9 ekkora idiótaságot is rég hallottam, már bocsi. Ember, az hogy valaki szereti a meleget vagy a hideget még mindig nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag kánikulában vagy kizárólag fagyban tud csak meglenni. Nyilván ahogy írod te igen, az szíved joga. De ettől még az emberek nagy százaléka nem ennyire szélsőségesen működik.
De ahogy látom, itt csak neked lehet igazad, hiszen a kérdés is már támadó jellegű.
Én azt mondom ostoba az, aki ennyire vérremenően ezen személyeskedve veszekszik. #7 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!