Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A télfanatikus, hideget imádó...

A télfanatikus, hideget imádó emberek miért fűtik a házukat otthon? A szobában nem imádják a hideget? Létezik olyan, aki télen fűtetlen házban él végig mert neki az a jó?

Figyelt kérdés

Ma reggel elég csípős idő volt, nálam -5 fokot mértem, de volt ahol -10 fokot is mértek.

Speciel én a meleget szeretem, így télen és nyáron is a forróságban szeretek lenni, bár forróságot csak kályhával tudok csinálni, mert a gáz sokba kerülne, így ma bedurrantok a kályhába délután.

Nyáron se vágyok hűvösre vagy hidegre, akkor is 30 fok körüli szobában vagyok, így rám az nem igaz, hogy légkondival örülnék a meleg időjárásnak.

Létezik olyan ember aki annyira szereti a hideget, hogy egész télen fűtetlen lakásban él?

febr. 4. 09:31
1 2 3 4 5 6
 31/55 Szolovjov ***** válasza:
Bartos például nem fűt a lakásban. Ő felöltözik, beveszi a folyékony télikabátot és 6 paplannal takarózik.
febr. 4. 19:33
 32/55 anonim ***** válasza:
55%

"A hisztizők és támadó embereket pedig ahogy érdemlik le is pontoztam, mert vagy nem értik a kérdést vagy engem állítanak be bajkeverőnek mert mertem kérdezni"

Szóval minden neked nem tetsző válasz automatikusan hisztiző/támadó. Értem.

És nyilván nem te vagy a "bajkeverő" azzal, hogy eleve támadó hangnemben fikázol mindenkit aki nem olyan mint te ;)

febr. 4. 19:38
 33/55 anonim ***** válasza:
64%

"Elárulom, 15 éve egy ilyen kérdés nem vérengzést váltott ki, hanem beszélgetést."

Elárulom, 15 éve egy ilyen támadó kérdésre pontosan ugyanilyen válaszok jöttek volna. Te nem beszélgetést akarsz kiváltani, szimplán csak a saját véleményedet kérdésként tálalva fikázol mindenkit aki tőled eltérő véleményen van.

Ebben a formában nem lehet értelmes beszélgetést folytatni, hiszen már maga a kérdés sem értelmes ;)

febr. 4. 19:39
 34/55 A kérdező kommentje:
Szövegértésből itt sokan megbuktak látom, de nem baj, ez Magyarország, nem csak az időjárás debil, de még az emberek egy nagy része is, tisztelet a kivételnek persze, akik tudtak válaszolni értelmesen és értették a kérdést.
febr. 4. 20:28
 35/55 anonim ***** válasza:
61%
Nem normális, támadó kérdésre nem normális válasz jár. Bocsi. Nem tudom melyik válaszok az enyémek.
febr. 4. 22:07
 36/55 A kérdező kommentje:
Mi támadás volt a kérdésben? Ezt nem értem végképp, feltettem egy kérdést, hogy van-e olyan aki hidegimádó és fűtetlen lakásban él? Ebben mi a támadás? Én leírtam, hogy a meleget szeretem és nem légkondi mellett.
febr. 4. 22:49
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

"Mi támadás volt a kérdésben?"

"A télfanatikus, hideget imádó emberek miért fűtik a házukat otthon? A szobában nem imádják a hideget?" - Pl. ez.

febr. 5. 11:07
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki szereti a KINTI hideget, nem jelenti azt, hogy hideg lakásban akar ülni odabent. Értelmes ember képes összetetten gondolkodni.
febr. 5. 11:08
 39/55 A kérdező kommentje:
Ez kérdés volt, nem támadás. Érdekelt, hogy a szobában is imádják-e mint én nyáron, hogy nem hűtök, sőt engedem be a forró levegőt, nincs redőny se behúzva, semmi. Aludni is tudok benne. Erre értettem hideg ellentétem létezik-e aki így éli át. Érted?
febr. 5. 11:08
 40/55 anonim ***** válasza:
33%
Tudod ki hiszi el a hülyesegeidet hogy órakat ülsz a 40 fokos tűző napon. Fehér ember vagy te? Bár ha nem, még akkor is kamu. Ha még is ezt csinálod, baratkozz meg a melanómával.
febr. 5. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!