Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Téli szabdtéri (fűtetlen)...

Téli szabdtéri (fűtetlen) strand Budapesten valahol?

Figyelt kérdés

Egyre jobban bírom a hideget, 3-6 fok közötti jeges dézsában ücsörgés 5 percig is megvolt már. De most már kipróbálnám milyen úszni benne. (10 fokos vízben már úsztam.)

Olyan hely van valahol Bp-n vagy környékén, ahol valami kiépített szabad (vagy belépős) strand van? Ami nyitva is van, és biztonsággal, kiépített részen lehet ilyenkor "fürdőzni". Lehet épített medence is, csak teljesen fűtetlen legyen.

Nyilván nem egyedül azt tudom, ilyen extrém hideg vízben csak felügyelettel szabad tartózkodni.

dec. 5. 20:05
 1/2 A kérdező kommentje:

Közben kigugliztam egyet:

[link]

"November 15-től vízimentő felügyelete mellett, téli fürdőzési lehetőséget biztosítunk az alábbi időpontokban:

Kedd – szerda – csütörtök: 6:00 és 10:00 között / Szombat – Vasárnap: 10:00 és 14:00 között"

Most 5 fokos a víz, ami igen kellemes lehet :D

dec. 5. 21:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Ámugy szombaton voltam. Kb 50 métert úsztam is az 5 fokos tóban.

Sokan nem voltak... :D

dec. 8. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!