A télfanatikus, hideget imádó emberek miért fűtik a házukat otthon? A szobában nem imádják a hideget? Létezik olyan, aki télen fűtetlen házban él végig mert neki az a jó?
Ma reggel elég csípős idő volt, nálam -5 fokot mértem, de volt ahol -10 fokot is mértek.
Speciel én a meleget szeretem, így télen és nyáron is a forróságban szeretek lenni, bár forróságot csak kályhával tudok csinálni, mert a gáz sokba kerülne, így ma bedurrantok a kályhába délután.
Nyáron se vágyok hűvösre vagy hidegre, akkor is 30 fok körüli szobában vagyok, így rám az nem igaz, hogy légkondival örülnék a meleg időjárásnak.
Létezik olyan ember aki annyira szereti a hideget, hogy egész télen fűtetlen lakásban él?
De nekem nem válaszoltál :D mit szeret a hidegben vagy melegben valaki, ha magán megtapasztalni nem szereti? :D azt szereti hogy más emberek hidegben vagy melegben vannak? Abban mi a jó? Én csak nem értem. :D
#9 Én mondjuk megértem hogy ilyen frusztrált vagy. Nyáron az undorító gusztustalan melegben én is rühelleni szoktam a nyárimádókat, és zavar minden egyes pozitív megnyilvánulásuk. Pláne hogy még nem ültem olyan autóban ahol ne menne nyáron a légkondi, meg egyfolytában azt hallom hogy a nagy nyárimádók hogy panaszkodnak a szúnyogokra és egyéb csúszó mászó dögökre amik előmásznak a pokolból arra az évszakra. Én is úgy vagyok vele, hogy ha már kéretlenül a pofámba dörgölöd hogy szereted a nyarat, akkor tessék szeretni a tízmilliárd szúnyogot is, vagy KUSS.
Na meg amikor mondják, hogy ők a víz mellett, strandokon vannak minden egyes nap, és ott jajjjjj de milyen jó, akkor is felmegy bennem a pumpa. Az éppen langyos vízben órákat gondtalanul ázva jó, hogy szeretik a nyarat.
Ti betegek vagytok🤣 A fanatizmus (legyen bármiről is szó), nem normális, ha megy rajta a háború. Ha már ilyen dolgok miatt is egymásnak estek, akkor nem is csodálkozom azon, hogy így állnak az emberek egymáshoz. Meg is érdemeljük 😂
Nevetséges.
Pont le se sz*rom, ki ül kint 5 órát a melegben, vagy ki fűti télen a házát, közben meg szeret kint lenni. Aki folyamatosan a saját életvitelét akarja a másikra erőltetni (mert te is), vagy egyenesen a halálba kívánná a másikat, az örök feszültségben fog élni. Az egész családom ilyen, tehát látom ezt közelről. Szerencsére én ép ésszel fel tudom fogni, hogy kinek ez, kinek az. És próbálom is hasonló gondolkodású emberrekkel körbevenni magamat.
Azért kedves kérdező, mert egyértemű az, hogy itt eltérő véleménynek helye nincsen. Támadóan kérdezel, mindenkit hülyének nézel, aki ellenkező véleményt formál.
Aztán a következő írásodban pedig teljesen nyugodtan kérdezel, előítêlet nélkül. Nekem inkább ez a problémám.
Te is nagyon jól tudod, hogy nincs nagyon olyan ember, aki fanatikusan 0-24 élvezné a -5 vagy a +35 fokot. Ahogy írtad, te is csak pár óra erejéig, hiába bizonygatod, hogy egész nap. Hiszen a levegő lehűl estére valamennyire nyáron is, vagy akkor pedig begyújtasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!