Fűtetlen padláson nem dohosodnak be a ruhák, ha oda rakom őket száradni? Kint +5 és -3 fok körül van.
Figyelt kérdés
Lakásban nem szeretnék penészt , de büdös ruhákat se szeretnék.dec. 1. 10:43
1/9 anonim válasza:
Párás időben ugyan úgy nem fog a padlásom sem megszáradni.
A szárítógép ma már nem egy elérhetetlen dolog. Nem gondolkodtál még rajta?
2/9 A kérdező kommentje:
Van, de nem szeretem.
dec. 1. 11:03
3/9 A kérdező kommentje:
Amit most kimostam, a háromnegyedét nem szabad szárítózni..
dec. 1. 11:05
4/9 anonim válasza:
A gyapjú pulóvert kivéve én mindent belerakok, soha semminek nem volt baja.
5/9 A kérdező kommentje:
Padláson nincs pára. Szomszédok oda teregetnek, csak én kényeskedek, hátha büdös lesz.
dec. 1. 11:11
6/9 anonim válasza:
Vegyél elektromos páraleválasztót! Nekem az áll a mosókonyhában a ruhaszárító mellett. Kiteregetek és bekapcsolom. Viszonylag rövid idő alatt vasalásnedvesre száradnak a kiterített ruhák és akkor kis adagokban beteszem a szárítógépbe. Így nem is megy sokáig a szárítógép és vasalnom sem kell szinte semmit, a ruháknak sem ártok vele. Amit nem szabad szárítógépbe tenni az meg megszárad a páraleválasztó mellett simán és a lakásban sem lesz túl párás a levegő.
A padláson nem dohosodik be ha jól teregetted ki, ellenben a hideg miatt nagyon lassan fog megszáradni. Ott még a szél sem fújja.
7/9 anonim válasza:
Nem lesz büdös. A hideg levegő eleve kevesebb nedvességet tartalmaz, ezért csapódik ki ha a meleg lehűl. Egyébként ahol - 10-30 vagy több van, mint jakutföldön kintre teregetnek. Megfagy a ruha, 1-2 napig kint van, és amikor beviszik, ahogy kienged megszárad. Anyósok sztem vagy 30 é e a padlásra terevet h kint nincs elég meleg már.
8/9 anonim válasza:
József Attila mamája is a padláson teregetett.
9/9 anonim válasza:
Nyugodtan mehet a padlásra. Amire tudod meg használd a szàrítót. Megéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!