Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mikor tiltják már be végre a...

Mikor tiltják már be végre a Puella öblítőket? Gyomorforgató szaga van! Miért kell mások pofájába nyomni az öblítőszagot hogy még 3 méterről is érezni lehessen?

Figyelt kérdés

A vonaton is a kalauznak ezzel volt kimosva a ruhája, olyan szinten bűzlőtt, hogy amikor elment mellettem 10 perc múlva is éreztem.

A minap pedig egy gyerek szaladt el mellettem 3!!! méterre és megcsapott az a gyomorforgató puella mosóparfüm szag.

Onnan tudom, hogy az mert én is bedőltem neki és rendeltem egy próbacsomagot. Ami bontás után rögtön a kukába végezte 4 db zacskóba csomagolva és még úgy is büzlött...

Miért kell mások pofájába nyomni az öblítőszagot.

Miféle ízléstelen embernek tetszenek az illatai? Én nem tudom megérteni...

ma 13:02
 1/10 anonim válasza:
73%
Rendben Karen, valahogy csak ki fogod bírni. Neked nem kell használnod, más embereknek meg tetszhet az az illat ami neked nem tetszik. De tudom akinek valami tetszik ami neked nem az egyből ízléstelen, és be kéne tiltani.
ma 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem is hallottam róla :D
ma 13:32
 3/10 A kérdező kommentje:

1#

Nem én használom, de akkor miért nekem kell szagolnom?

ma 13:59
 4/10 anonim válasza:
80%
Más meg nem biztos hogy szereti amit te használsz a ruhád mosására, esetleg parfümöt vagy dezodort és nekik is szagolniuk kell.
ma 14:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem használok öblítőt és minden reggel egyetlen fújás parfümöt teszek magamra, ami közvetlen közelről érezhető, de nem 3 méterre tőlem...ez már kínzás.
ma 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Százszor szívesebben szagolom a Puellát, mint nyáron a kánikulában a 4 napos fürdetlen punillát a buszon, metrón, villamoson, kisboltban.
ma 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, honnan veszed hogy a kalauz ruhája pont ezzel volt mosva?

Attól mert ilyen illata volt attól még ez lehet teljesen mástól is.

Amúgy ha nem jó akkor magától eltűnik a piacról. Ha lehet venni akkor azért mert van aki vásárolja és neki tetszik.

ma 16:38
 8/10 A kérdező kommentje:

6#

Ne haragudj, nem tudom milyen helyről jössz, de a testszagok elfedésére szappant, vizet és dezodort szoktunk használni, nem pedig öblítőt!

De ezek szerint nálatok máshogyan mennek a dolgok!

ma 17:39
 9/10 A kérdező kommentje:

7#

Onnan tudom, hogy ugyan az a jellegű, átható, olcsó pacsulis illata volt, mint az összes puellának. De szerintem legfőképpen a zöldnek! De más embereken is éreztem már, sőt sajnos egyre többnél érzem! És mint mondtam, én is vettem, szóval felismerem

ma 17:42
 10/10 anonim válasza:
9. Én még sosem éreztem senkin, emellett ha a környékeden sokan veszik bizonyára nekik tetszik, és csak te vagy ezen ennyire kiakadva.
ma 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!